Jump to content

Gorbi

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hebben ze ook daadwerkelijk een andere vlucht aangeboden in die tweede en hogere offerte? Of is het precies dezelfde vlucht & tijd?
  2. Je bedoelt de ''hs codes''? Deze kun je eenvoudig vinden via: https://www.foreign-trade.com/reference/hscode.htm Mocht het je eerste export zijn, raad ik je aan om een freight forwarder (zoals Rhenus, Sea & Shore etc..) te gebruiken. Zij kunnen het gehele proces voor je in orde maken zoals -Het vaststellen van de correcte HS codes, belangrijk voor bij de douane zowel in NL als in het land van bestemming. Mocht je een HS code van een verkeerde rubriek hebben gekozen kan de zending vastgehouden worden door de douane. -Opstellen van de commercial invoice, packing list en airway bill/bill of lading etc. -Ervoor zorgen of het een door to door delivery moet zijn of slechts tot het vliegveld of haven. Je zou dit natuurlijk ook allemaal zelf kunnen doen, maar dan zie je maar weer dat er iets fout is waardoor de hele zending geannuleerd kan worden.
  3. Mooi artikel. Een paar vraagjes betreft het omzetten van een eenmanszaak naar BV: -Stel het bedrijf is momenteel eenmanszaak, maar van plan om een BV te worden. Dit doe je door middel van een melding bij de Belastingdienst voor 1 oktober, voor een geruisloze omzetting naar BV. Klopt het dan wanneer deze melding is geregistreerd, je nog tot maart volgend jaar 2018 de tijd heb om je BV/structuur e.d. op te richten? -Zo ja, hoe zit het dan met de aangiftes van het laatste kwartaal van 2017, als je van plan bent om de echte oprichting pas in 2018 te doen. Doe je deze aangiftes gewoon volgens je huidige BTW nummer/eenmanszaak? Alvast bedankt voor je antwoord. Groeten

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept