Jump to content

Jhonna

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • First name
  Marga
 • Last name
  Hofland

Company info

 • Location
  zoetermeer
 1. Wij hebben een bankgarantie afgegeven op een geblokkeerde rekening tijdens de 1e huurperiode, neem dus aan dat de oude verhuurder die aan ons moet teruggeven? Wat betreft de ontruimingsbescherming, dit is niet nodig gezien het feit wij akkoord gaan met het bedrag dat de koper van het pand ons aanbied nu we er eerder uitgaan. Het gaat mij even om het feit dat er meer belasting zal moeten worden afgedragen als ik het op de zakelijke rekening laat storten ipv op mijn prive rekening.
 2. Sinds 2011 heb ik een goedlopend bedrijf in een huurpand, met een opzegtermijn van een half jaar. Nu heeft mijn huurbaas aangegeven het pand te willen verkopen. Zelf kan ik dat niet en dus wordt het aan de buren verkocht. Deze koopt het pand met mijn bedrijf er nog in zodat zij nog 2 maanden huur zal krijgen van mij. Daarna moet ik iets anders zien te vinden, helaas lukt dat niet zomaar gezien de kosten die ik dan moet maken en klanten die ik verlies. Ik heb 2 vragen: Wat gebeurt er met de bankgarantie die ik aan de oude huurbaas heb betaald? En de nieuwe eigenaar wil er graag eerder in hiervoor wil hij een flink bedrag betalen vanuit zijn spaarrekening, kan ik dat beter op mijn prive rekening laten storten of op de zakelijke rekening? Ik hoop op een goed antwoord, zelf kom ik er niet uit wat het beste is.
 3. Als kleine sportschool is het soms lastig om de algemene voorwaarden te hanteren. Nu is er een klant die vanaf december niet kon komen i.v.m.rugprobleem, we hebben hem geadviseerd het abonnement op te zeggen omdat hij niet weet hoe lang hij niet kan komen. Voorlopig gaat hij naar de fysio. Dit heeft hij gedaan op 10 januari. Het is een maandabonnement dat altijd einde maand automatisch wordt geincasseerd. We hebben een bevestigingsbrief gestuurd met daarin volgens onze algemene voorwaarden een maand opzeg termijn. Dus februari zou volgens ons nog moeten worden geincasseerd. Hier is de klant het niet mee eens aangezien hij ion december ook al niet kan en toch betaald heeft, zo ook voor januari. Waar ligt nu de grens, hoe ga ik hier mee om. Er zijn altijd wel klanten met een gezondheidsprobleem maar die hoor ik hier nooit over. Hoe los ik dit netjes op?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept