Jump to content

Henk12345

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. De afschrijving is de waardevermindering van de auto. Doordat de auto al in zijn geheel is afgeschreven hoef je hiermee niets meer mee te doen. De opbrengst van 100 moet je boeken op boekwinst activa.
  2. Geen, want mijn stichting heeft geen btw-nummer voor de omzetbelasting. Het is al een oude factuur. Ik heb het al aangegeven bij hen dat ze moeten facturen met btw die geldt in dat land. Maar de consequenties liggen bij hen toch?
  3. Hallo, Mijn naam is Henk en ben de bestuurder van een stichting wat is vrijgesteld voor de omzetbelasting door de vrijstelling van medische diensten. Nu heb ik een vraag: ik heb diensten afgenomen in het buitenland en hierbij hebben ze de verleggingsregeling toegepast. Echter doordat ik ben vrijgesteld van de omzetbelasting is dit wel mogelijk? Of moet ik dit aangeven bij de Belastingdienst er hierover omzetbelasting over moet betalen. Mvg, Henk
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept