Jump to content

D.H.85

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Iedereen kan inderdaad gewoon een Whatsapp bericht sturen. ze stuurden mij een foto van een stuk tekst en een afbeelding van een advertentie van mij (die op mijn zakelijke Facebook staat). na mijn reactie "niet akkoord" hebben ze mij gebeld. Ik ben morgenochtend op kantoor en zal dan bestand plaatsen met de incasso melding.
  2. Bedrijf van de zogenaamde advertentie is inderdaad regiospecialist.nl En het incasso bedrijf dat achter mn broek aan zit: Finesse Incasso
  3. Telt een code in whatsapp bericht als wettelijk toegestaan akkoord? In oktober vorig jaar ben ik telefonisch benaderd voor een advertentie... ze stuurde mij een whatsapp bericht met een half leesbare tekst afbeelding een een flyer van mij. Of ik akkoord ging met plaatsing. In eerste instantie zag ik hoge bedragen staan en heb ik teruggestuurd dat ik niet akkoord ging. Vervolgens werd ik door hen gebeld... maar mevrouw u heeft al akkoord gegeven en al betaald... het is niet het bedrag dat op het papier staat, maar maar een paar tientjes.... u hoeft alleen maar even n41 akkoord terug te appen en dan is het rond. Ik weet de datum als of het gisteren was.... ik was namelijk jarig... 16 oktober 2017. Huis vol visite... dus hoofd er niet volledig bij en ik stuur dat appje... n41 akkoord. Met de gedachte (ik had toen meerdere plekken waar ik een advertentie plaatste) dat dit dus een van die was en al voldaan was.... maanden hoor je niks... ook nooit een bevestiging o.i.d. ontvangen... Tot eind januari ik van het park (waar ik een deel van het zwembad huur) hoor dat er een incasso brief op de receptie rondslingerd voor mij.... tja aangezien ik daar geen postadres heb... ontvang ik daar nooit wat... (postadres op mijn website is anders, adres bij KVK is anders). Nu dus wel... en met grote letters: INCASSO op de enveloppe... (Finesse Incasso BV) Of ik per direct ruim € 1650,- over wil maken.... voor die advertentie + rente + incasso kosten.... Ik googlen op dat bedrijf ... kom op een of andere vage pagina (deregiospecialist.nl) met allemaal bedrijf logo's... niets van mij... Klik op een aantal... pagina niet gevonden of een foutmelding... een enkeling doet het wel... mijn alarmbellen rinkelen... dus ik vraag mijn boekhouder om hulp.... hij vraagt op zijn beurt iemand die meer weet van juridische zaken... Uiteindelijk plaast de website snel mijn advertentie nadat wij om bewijslast vragen... Kortom krijg nu het advies om gewoon te betalen..... Voel me zo opgelicht en dom.... maar goed wilde toch vragen: KAN DIT ZOMAAR? is een appje rechtsgeldig? Zijn ze geen handtekening van mij nodig??

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept