• 0

Re: Ervaringen met deregiospecialist.nl

Telt een code in whatsapp bericht als wettelijk toegestaan akkoord?

In oktober vorig jaar ben ik telefonisch benaderd voor een advertentie... ze stuurde mij een whatsapp bericht met een half leesbare tekst afbeelding een een flyer van mij.

Of ik akkoord ging met plaatsing. In eerste instantie zag ik hoge bedragen staan en heb ik teruggestuurd dat ik niet akkoord ging.

Vervolgens werd ik door hen gebeld... maar mevrouw u heeft al akkoord gegeven en al betaald... het is niet het bedrag dat op het papier staat, maar maar een paar tientjes.... u hoeft alleen maar even n41 akkoord terug te appen en dan is het rond.

Ik weet de datum als of het gisteren was.... ik was namelijk jarig... 16 oktober 2017. Huis vol visite... dus hoofd er niet volledig bij en ik stuur dat appje... n41 akkoord. Met de gedachte (ik had toen meerdere plekken waar ik een advertentie plaatste) dat dit dus een van die was en al voldaan was....

 

maanden hoor je niks... ook nooit een bevestiging o.i.d. ontvangen...

 

Tot eind januari ik van het park (waar ik een deel van het zwembad huur) hoor dat er een incasso brief op de receptie rondslingerd voor mij.... tja aangezien ik daar geen postadres heb... ontvang ik daar nooit wat... (postadres op mijn website is anders, adres bij KVK is anders).

Nu dus wel... en met grote letters: INCASSO op de enveloppe... (Finesse Incasso BV)

 

Of ik per direct ruim € 1650,- over wil maken.... voor die advertentie + rente + incasso kosten....

 

Ik googlen op dat bedrijf ... kom op een of andere vage pagina (deregiospecialist.nl) met allemaal bedrijf logo's... niets van mij...

Klik op een aantal... pagina niet gevonden of een foutmelding... een enkeling doet het wel... mijn alarmbellen rinkelen... dus ik vraag mijn boekhouder om hulp.... hij vraagt op zijn beurt iemand die meer weet van juridische zaken...

 

Uiteindelijk plaast de website snel mijn advertentie nadat wij om bewijslast vragen...

 

Kortom krijg nu het advies om gewoon te betalen.....

 

Voel me zo opgelicht en dom.... maar goed wilde toch vragen: KAN DIT ZOMAAR? is een appje rechtsgeldig? Zijn ze geen handtekening van mij nodig??

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

21 antwoorden op deze vraag

 • 0

Of ik per direct ruim € 1650,- over wil maken.... voor die advertentie + rente + incasso kosten....

 

Ik googlen op dat bedrijf ... kom op een of andere vage pagina (regiospecialist.nl) met allemaal bedrijf logo's... niets van mij... Klik op een aantal... pagina niet gevonden of een foutmelding... een enkeling doet het wel... mijn alarmbellen rinkelen... dus ik vraag mijn boekhouder om hulp.... hij vraagt op zijn beurt iemand die meer weet van juridische zaken...

 

Uiteindelijk plaast de website snel mijn advertentie nadat wij om bewijslast vragen...

 

Kortom krijg nu het advies om gewoon te betalen.....

Klinkt als een nieuwe scam opzet. Whatsapp-quisitie. Lijkt me een apart topic waard. Kun je alle genoemde bedrijfsnamen eens op een rijtje zetten ajb? Vreemd verhaal trouwens, moet toch iemand uit je kennissenkring zijn niet? En die nota naar de camping: hoe kan dat nou?

 

Ervaring met Regiospecialist.nl.

 

Volgens mij moet je eens naar een nieuwe boekhouder op zoek. ;)

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0

De website van DeRegioSpecialist is van Public Media, dat ook zgn succes kanalen heeft onder de namen Compendium Gezondheidszorg, In en Aankoop Register en Vakantie en Recreatie Wijzer. Klassieke nepgidsen in de dubieuze acquisitiesfeer. De websites zijn een kluts van advertenties, een zootje. De pagina met algemene voorwaarden bij De RegioSpecialist is leeg. Warboel.

 

Deze grapjas was al eerder actief met vage aanbiedingen. Zie ook het forum van Vara Kassa, waar Public Media gelinkt wordt met de verkoop van advertentes in ziekenhuisblaadjes. En deze accountant waarschuwt voor de gesponsorde kleurplaatjes van Public Media.

 

 

Het gelijknamige bedrijf in Vaassen heeft niks met deze gidsen te maken.

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0

Beste D.H.85,

 

welkom op ondernemersforum Higherlevel.

 

Als moderator heb ik zojuist jouw openingsbericht met reacties afgesplitst tot een nieuw topic. Regiospecialist wordt als domeinnaam niet gebruikt, bedoel je deregiospecialist?

 

Misschien kun je even kop van de factuur, herinnering of brief van het incassobureau anoniem maken, inscannen en plaatsen voor duidelijkheid.

 

Modgroet,

 

Highio

 

Edit: Het bedrijf is volgens topic starter in persoonlijk bericht inderdaad deregiospecialist.nl

 

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
 • 0

Om je laatste vraag te beantwoorden: de meeste overeenkomsten zijn in Nederland vormvrij. Dus via aan appje kan je in principe een overeenkomst sluiten.

 

Dan moet er natuurlijk wel aan alle andere voorwaarden zijn voldaan, zoals wilsovereenstemming.

 

Link naar reactie
 • 0
Met de gedachte (ik had toen meerdere plekken waar ik een advertentie plaatste) dat dit dus een van die was en al voldaan was....
Dat lijkt me een kwetsbare aanpak, lukraak adverteren.

 

Kun je nog eens wat beter uitleggen hoe je via Whatsapp benaderd bent? Kan iedereen zomaar contact opnemen? Was het een bekende? Hoe identificeerde deze zich? Werd in het aanbod al een kostprijs genoemd?

 

...aanbod en aanvaarding: wat heb je precies aanvaard?

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0

Een andere gedupeerde ondernemer merkt op dat de website van Public Media lijkt op die van de Hello Yellow Group, een naam die we ook aantreffen bij de domeinregistratie van DeRegioSpecialist.nl. Ook daar weer de link naar Finesse Incasso.

 

De Hello Yellow Group is/was gevestigd in Emmen, als reclamebureau in een loods. Ook in Hilversum een vestigingsplaats, met hetzelfde telefoonnummer als de Emense loods. Dat nummer leidt ook naar The Heritage Sales Group en de firma Puzzle & Co. De laatste is een oude bekende bij de rechtbank vanwege betwiste advertentieverkoop op kleurplaten en bierviltjes - zie ook oudere berichten op dit forum over Kinderkleurplezier.

 

Dan wordt ondernemers gevraagd om kleurboekjes voor kinderen in scholen en ziekenhuizen te sponsoren. ::)

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0

Iedereen kan inderdaad gewoon een Whatsapp bericht sturen.

 

ze stuurden mij een foto van een stuk tekst en een afbeelding van een advertentie van mij (die op mijn zakelijke Facebook staat).

 

na mijn reactie "niet akkoord" hebben ze mij gebeld.

 

Ik ben morgenochtend op kantoor en zal dan bestand plaatsen met de incasso melding.

 

Link naar reactie
 • 0

Er bestaat een uitspraak tegen een Whattsapp advertentie overeenkomst. (mei-2018 rechtbank Limburg)

 

In mijn geval niet van toepassing, want e-mail beantwoord. Oplichters van MyTeq Dreamkidz MyCity Online Villa Vrolijk en Kidsquote hebben mij opgelicht. Ze vragen de mail met je briefhoofd / logo te controleren en te beantwoorden met akkoord en N41. Over de telefoon zeggen ze dat het om een advertentie gaat die voor een 2e x geplaatst wordt, en in het verleden al betaald was. In de mail staat dus een andere overeenkomst waar je niet om gevraagd hebt, maar ongelezen beantwoord hebt. stom stom stom. herstel van deze fout is niet mogelijk aangezien je binnen no-time de deurwaarder-bloedhonden op je stoep hebt staan. Zelfs de rechtbank gaat, ondanks je verweer, mee met deze oplichters en verklaart de overeenkomst bindend....

Link naar reactie
 • 0

Vandaag ook gebeld door deze meneer, of ik de mail wilde bevestigen, nou niet dus. Weet je wel wat dat gaat kosten maar moest een nummer en een cijfer bijzetten dan kwam alles goed. Gelukkig heb ik hiervan geleerd en omdat meneer anoniem belde vroeg ik zijn nummer en naam. Hij was en bleef wazig. Nu ik aan het googlen ben kom ik hierop. Dus al jaren bezig dit bedrijf. Heb opnames gemaakt van net gesprek en hij bleef maar erop aandringen dat ik moest reageren. Ik heb om die ander mail gevraagd wat hij mij ooit had opgestuurd maar wacht nog steeds. Ik ben van  plan om hem elke dag te bellen, kijken wie het langst volhoudt. Dit moet gestopt worden, wie helpt mee?

oja, ik sta uiteraard niet op de site waar ik zgn opdracht voor heb gegeven.

 

groeten Rianne van der Wal.
En Toen Uitvaartverzorging 

Link naar reactie
 • 1
7 uur geleden, Rianne Veenink zei:

Heb opnames gemaakt van net gesprek en hij bleef maar erop aandringen dat ik moest reageren. <..> Dit moet gestopt worden, wie helpt mee?

 

Dat soort geluidsopnames verzamel ik.

 

Dat is de verkoopmeneer van Hello Yellow, Public Media, De Regiospecialist? Stuur svp een kopie naar TwablaHL@gmail.com, dan zie ik wat we daar mee kunnen doen.

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
Op 16-4-2019 om 17:01, Geelkens zei:

Er bestaat een uitspraak tegen een Whattsapp advertentie overeenkomst. (mei-2018 rechtbank Limburg)

 

In mijn geval niet van toepassing, want e-mail beantwoord. Oplichters van MyTeq Dreamkidz MyCity Online Villa Vrolijk en Kidsquote hebben mij opgelicht. Ze vragen de mail met je briefhoofd / logo te controleren en te beantwoorden met akkoord en N41. Over de telefoon zeggen ze dat het om een advertentie gaat die voor een 2e x geplaatst wordt, en in het verleden al betaald was. In de mail staat dus een andere overeenkomst waar je niet om gevraagd hebt, maar ongelezen beantwoord hebt. stom stom stom. herstel van deze fout is niet mogelijk aangezien je binnen no-time de deurwaarder-bloedhonden op je stoep hebt staan. Zelfs de rechtbank gaat, ondanks je verweer, mee met deze oplichters en verklaart de overeenkomst bindend....

 

Link naar reactie
 • 0

Ook ik ben opgelicht door De Regiospecialist. Vond zojuist een dikke factuur op mijn deurmat. Ze hadden een vage kopie van een wel in opdracht van mij geplaatste advertentie in de Stedendriehoek gepikt. Toen ik erover gebeld werd, heb ik uitdrukkelijk gezegd dat ik niet nogmaals voor een advertentie ging betalen en werd bevestigd dat dat ook niet zou hoeven....

Heb toen in alle onschuld de advertentie gecorrigeerd (de kopie zat vol fouten) en retour gemaild.

Wat nu? Kan deze factuur echt niet betalen.

Link naar reactie
 • 0

Er is een bedrijf actief dat zich voordoet als advertentie verkoper vanuit Your-Teq voor de hartafdeling in ziekenhuizen. Dit is in het verleden (mss nu nog) door het bureau NBC gedaan en dat is gewoon prima en betrouwbaar.

Er wordt gebeld vanuit het nummer 06-28617539 en daarna wordt er geappt vanuit het nummer 06-30868414.

Aan de telefoon wordt gezegd dat je als bedrijf nog recht op een gratis advertentie en of je even akkoord wilt geven voor de wijziging met een code LP.....

In de tekst ( kleine lettertjes) lees je dat je akkoord geeft voor een bedrag van ongeveer 800 euro. Ik ben blij dat ik het even gegoogled heb voordat ik akkoord heb gegeven. Ik heb de nummers meteen geblokkeerd.

Link naar reactie
 • 0
(aangepast)
Op 16-4-2019 om 17:01, Geelkens zei:

Oplichters van MyTeq Dreamkidz MyCity Online Villa Vrolijk en Kidsquote hebben mij opgelicht. Ze vragen de mail met je briefhoofd / logo te controleren en te beantwoorden met akkoord en N41. Over de telefoon zeggen ze dat het om een advertentie gaat die voor een 2e x geplaatst wordt, en in het verleden al betaald was. In de mail staat dus een andere overeenkomst waar je niet om gevraagd hebt, maar ongelezen beantwoord hebt. stom stom stom. herstel van deze fout is niet mogelijk aangezien je binnen no-time de deurwaarder-bloedhonden op je stoep hebt staan. Zelfs de rechtbank gaat, ondanks je verweer, mee met deze oplichters en verklaart de overeenkomst bindend....

 

Deze advertentieverkopers zijn nog steeds actief, ook onder de naam YourTeq. Het is een klassieker in acquisitiefraude: een verzoek om iets te bevestigen in een bestaande advertentie, waardoor je als ondernemer onbedoeld toestemming geeft voor een nieuwe plaatsing. Aanbod en aanvaarding, maar geen volwaardige wilsovereenstemming door misleiding van verkoper. Die verzwijgt dat het een nieuwe advertentie betreft. De genoemde namen  nog eens op een rijtje:

 

 • My-Teq
 • Dreamkidz
 • Mycity Online
 • Villa Vrolijk
 • Kidsquote

 

En dan een kopie van de recente mail.

 

Quote

Betreft: De Regionale Kinderactie    

_______________________________________________________________________________________________

 

Hierbij treft u het plaatsingsformulier aan, om jullie bedrijfsgegevens zoals onderaan vermeld op te nemen op een A3 actieposter. Deze zal samen met een kadobox vol leuke hebbedingetjes verspreid worden naar diverse zorginstellingen in uw provincie . Om alles goed te laten verlopen treft u alle gegevens betreffende deze actie in onderstaand kader aan. Genoemde prijzen zijn per deelname. De tekst is ter indicatie, deze kan uiteraard nog geheel door u worden aangepast.

_______________________________________________________________________________________

Actie                                       : De Regionale Kinderactie    Datum                                       :

Basisprijs                                  : €295,00 (excl. btw)               Opdrachtgever                        : 

Steunkleur                               : Ja                                          Prijs steunkleur                        : €195,00 (excl.btw)           

Aantal deelnames                   : 1 maal                                     Te plaatsen tekst                    : ter indicatie

________________________________________________________________________________________________________

 

Het mailadres verwijst naar YourTeq.nl dat wel een website heeft, maar geen zichtbaar adres of KvK nummer. Ze beweren nu ook kleurplaten naar dementerende ouderen te sturen. 

 

Volgens het handelsregister is deze firma gevestigd aan de Nieuwe Stationsstraat in Arnhem. De naam was My-Teq en is sinds september vorig jaar Your-Teq. Bestuurder is Heritage Sales Group uit Hilversum. Dat was ooit een transport- en aannemersbedrijf. Dezelfde bestuurder geeft ook leiding aan de iCity Media Group (voorheen Easycom BV) met handelsnamen zoals:

 

 

Uiltje Builtje is een karakter bij het al eerder genoemde Dreamkidz. We zien hier ook het verband van Your-Teq met DeRegiospecialist.nl uit het openingsbericht.

 

Easycom uit Hilversum was in 2011 betrokken bij een rechtszaak waar een vordering werd gelegd bij een lokale supermarkt. Deze zou ingestemd hebben met sponsoring van een kinderkleurplaat door middel van een advertentie. Easycom leverde echter vierduizend bedrukte bierviltjes die bij lokale kroegen werden bezorgd. De supermarktondernemer beschuldigde de verkoper van misleiding en acquisitiefraude. De rechter zei dat er van volwaardige wilsovereenstemming geen sprake was.

 

Heritage Sales is één of een stelletje dubieuze advertentie-acquisiteurs die vanuit Hilversum en Arnhem opereren. Andere handelsnamen zijn Puzzle & Co en B&B De Lindehoeve.

 

Puzzle & Co is ook een oude bekende in het wereldje van advertentiefraudeurs, met Emmen als homebase. Puzzle & Co is echter ook de oude naam van Hello Yellow Group in Emmen. Het is een soort één-tweetje oftewel tikkie-terug tussen samenwerkende advertentieverkopers.

 

Heritage Sales heeft ook een adres in Nieuw-Buinen bij Assen.

 

Iemand zou eens een film moeten maken over een stel oplichters die leven van de verkoop van advertenties op kinderkleurplaten. :partying-face: Die B&B levert een mooie achtergrond.

 

aangepast door TwaBla

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0

Ik ben onlangs door Your-teq benaderd, inderdaad met de onzin dat ik al eerder opdracht had gegeven en of ik even hun mail met mijn logo wilde goedkeuren/bevestigen.

Die had ik inderdaad de week ervoor ontvangen maar direct als nep herkend.

De man aan de telefoon deed eerst heel joviaal, alsof we elkaar kenden. Toen ik bleef volhouden dat ik nooit akkoord was gegaan met deze advertentie werd hij een stuk vervelender; "ik ben blij dat ik niet op uw stoel zit, ik kan mezelf tenminste in de spiegel aankijken" en al dat soort manipulatieve onzin.

Ik heb de verbinding verbroken maar wellicht werkt het beter als je direct vraagt om de eerdere mailwisseling nog even te sturen zodat je alles na kan kijken.

Die mail bestaat natuurlijk niet.

Let op dat je tijdens zo'n telefoongesprek niet per ongeluk akkoord gaat!

 

Ik heb deze ervaring ook gemeld bij de fraudehelpdesk maar zij mogen niet eens de betreffende organisatie opschrijven.

Geen idee wie deze fraudeurs tegen kan houden....

 

 

Link naar reactie
 • 0
(aangepast)
4 uur geleden, Justice Michael zei:

Ik heb deze ervaring ook gemeld bij de fraudehelpdesk maar zij mogen niet eens de betreffende organisatie opschrijven.

 

De Fraudehelpdesk functioneert in dit domein absoluut niet meer. Vroeger hadden we vanuit dit forum nog weleens contact met dat meldpunt of zijn voorganger SAF om te overleggen over specifieke gevallen. Toen stond er op hun website nog een uitgebreid nieuwsoverzicht waar ook verwezen werd naar oude rechtszaken. Dat is (deels) verdwenen, met als gevolg dat de voorgeschiedenis van beruchte fraudeurs bijna niet meer te reconstrueren is. 

 

In 2009 kondigde MKB Nederland aan om samen met de uitgeversorganisatie NUV en de KvK (nu onderdeel van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) een lijst te gaan maken van bedrijven die meer dan tien keer gemeld waren bij het meldpunt SAF, om vervolgens de stelling in te nemen dat door hen bedrieglijk verkregen handtekeningen ongeldig zijn. Destijds werkten de KVK, MKB Nederland en andere instellingen nog nauw samen tegen deze fraudeurs.

 

Die samenwerking heb ik in 2010 beschreven in een artikel op de site van Molblog (thans Adformatie).

 

Nu is er van die samenwerking echter niet veel meer over en stuiten nieuwe initiatieven op vers aangeslibte ambtelijke leemlagen. De Fraudehelpdesk registreert bijvoorbeeld sinds 2019 geen meldingen meer en openbaart geen gegevens die een inbreuk kunnen betekenen op de privacy van scammers. Ze kregen geen vergunning in het kader van de privacywet. De Autoriteit Persoonsgegevens reageerde op deze demonstratieve stap door te zeggen dat het allemaal best meeviel, maar twee jaar na dato blijkt (zie ook dit recente artikel in het AD) dat ondernemers hun meldpunt simpelweg kwijt zijn. Een aparte registratie is niet nodig omdat gedupeerden aangifte kunnen doen bij de politie, menen de privacy-experts. Die zien helaas over het hoofd dat de politie zulke aangiften niet behandelt. Gevolg dat de weg vrij is voor scammers. Hen wordt geen strobreed in de weg gelegd.

 

Dubieuze uitgevers en productiebedrijven claimen sindsdien bovendien in blafbrieven dat zelfs het noemen van hun bedrijfsnaam in negatieve reviews een inbreuk is op hun privacy. Gevolg is dat anno 2021 de strijd tegen reclameronselaars (zoals ze in België genoemd worden) zwakker is dan ooit sinds de eerste activiteiten van de Stichting Eerlijk Zakendoen (voorloper van SAF) in 1995.

 

We waren op dit forum in 2013 blij dat er een wet tegen acquisitiefraude kwam, maar in praktijk valt die wet nogal tegen. Rechters blijven voorrang geven aan de contractvrijheid en negeren voorkomende beroepen op de nieuwe wet. Het enige domein waar de wet wel bruikbaar blijkt, is voor overeenkomsten tussen franchise-gevers en -nemers.

 

Gevolg is dat inmiddels steeds meer reclameronselaars brutaal naar de rechter stappen om hun geld op te eisen en ondernemers die weigeren te betalen ook alle kosten voor hun rekening moeten nemen. Een beroep op misleiding, wanprestatie of onrechtmatige daad wordt zelden gehonoreerd. Een welwillende rechter matigt wel eens de hoge boetes die opgeeist worden door deze reclameronselaars.

 

Het is ondertussen dan ook niet meer verstandig om ondernemers die zich opgelicht voelen aan te raden om niet te betalen, want zo'n advies (oa op dit forum) kan de getroffen ondernemer duur te staan komen. Beter is het om te adviseren direct bezwaar te maken tegen een overeenkomst die tot stand is gekomen op basis van onjuiste of ontbrekende informatie (onvolledige wilsovereenstemming), direct bezwaar te maken tegen boeteclausules (als die onderdeel zijn van het contract) omdat de schade slechts een fractie daarvan is of wanprestatie vast te stellen (als de overeenkomst al enige tijd loopt) en dan de stappen van ingebrekestelling en verzuim correct door te lopen.

 

aangepast door TwaBla
aangevuld

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
 • 0
(aangepast)
2 uur geleden, TwaBla zei:

Het is ondertussen dan ook niet meer verstandig om ondernemers die zich opgelicht voelen aan te raden om niet te betalen, want zo'n ongenuanceerd advies (oa op dit forum) kan de getroffen ondernemer duur te staan komen. Beter is het om te adviseren direct bezwaar te maken tegen een overeenkomst die tot stand is gekomen op basis van onjuiste of ontbrekende informatie (onvolledige wilsovereenstemming), direct bezwaar te maken tegen boeteclausules (als die onderdeel zijn van het contract) omdat de schade slechts een fractie daarvan is of wanprestatie vast te stellen (als de overeenkomst al enige tijd loopt) en dan de stappen van ingebrekestelling en verzuim correct door te lopen.

 

Drukte op een verkeerde knop. :nerd-face:

 

WorldWisWeb.pdf

aangepast door TwaBla
enigszins geredigeerde versie van artikel toegevoegd

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wie is er online?
  3 leden, 119 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 80.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.