Jump to content

wimj

Legend
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wimj last won the day on December 7 2018

wimj had the most liked content!

Community Reputation

13

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 1. De eerste zin van deze voorwaarden is: Ieder rechtspersoon, die een samenwerking met VoordeelPartner aangaat, is verondersteld deze voorwaarden en de aanvullende voorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd. Maar een ZZPer is toch geen rechtspersoon? En als ik daar gelijk in heb, wat zijn dan de gevolgen voor de toepasbaarheid van deze voorwaarden en de (vermeende) overeenkomst?
 2. Voordat je naar welke adviseur loopt zal je zelf moeten bedenken wat je wilt. Je hebt een behoorlijke pot met geld, en daar zal je hard voor gewerkt hebben. Nu heb je veel tijd over. Heb je een idee wat je wilt doen de hele dag? Voor het financiele plaatje maakt het natuurlijk veel uit of je met een ereader lekker de hele dag op de bank boeken zit te lezen, of dat je 6 maanden per jaar in een eerste klas hut op een cruise schip zit.
 3. Maar ik neem aan dat weggeven aan je partner, broer of ander iemand die erg dicht bij staat dan weer niet mag.
 4. Vind je werkgever dit goed? Als dit exact hetzelfde werk is als je in loondienst doet is dat wellicht in strijd met je arbeidsovereenkomst. Verder eens met Cosara. Afspraken op basis van klanten die ze binnenhalen zijn veel te vaag. Bijvoorbeeld: stel dat ze het eerste jaar na je advies niets binnen halen, maar een jaar daarop voor miljoenen aan klanten krijgen. Is dat dankzij jouw advies?
 5. Als B en C nu geen 50K kunnen opbrengen om een gelijk aandeel te kopen, hoe zeker is het dan dat ze dit de komende jaren wel kunnen?
 6. Voor ale duidelijkheid: de vergunningen horen echt bij het pand, en staan niet op op naam van een persoon?
 7. Weet je zeker dat de verzekering bij Independer zakelijk gebruik toestaat?
 8. Ik snap niet dat (sommigen) er zoveel tijd aan besteden. Ik zeg gewoon direct: “Ik heb geen belangstelling”. Daarna komt er soms nog een tweede opmerking in de vorm ”waarom niet?” of een “jammer, want ik had nu juist een hele mooie aanbieding”. En dan herhaal ik mijn eerste opmerking, en valt het kwartje.
 9. Wat is er mis met gewoon box3 sparen? Je moet wel de discipline kunnen opbrengen om van het geld af te blijven, en het valt in Box3. Aan de andere kant heb je niet te maken met de al dan niet zichtbare kosten die de verzekeringsmaatschappijen in rekening brengen. Die mooi spotjes van Zwitserleven moeten ergens van betaald worden.
 10. Het zijn niet altijd de grote partijen die winnen. Een voorbeeld waarbij een lokale snackbareigenaar zich weet te verdedigen: https://www.bndestem.nl/zeeland/snackbar-wendy-s-in-goes-houdt-al-br-17-jaar-amerikaanse-hamburgergigant-buiten-de-deur~ac4318a5/
 11. Ik denk dat je eerst de vraag moet stellen of je dit wel echt wilt. Je verdient leuk, hebt een goed perspectief en hebt plezier in je werk. Wat kan je nog meer wensen? Iemand met een vlotte babbel erbij halen in de zaak gaat je vast niet gelukkig maken. Zou het niet veel beter werken als je iemand inhuurt om eens te kijken hoe je binnen het concept van een eenmanszaak bepaalde zaken anders zou kunnen doen? Dat kost je eenmalig wat geld, maar je bent daarna weer gewoon zelf de baas. Er lopen vast mensen rond op dit forum die met dat soort werk hun brood verdienen.
 12. Zo geformuleerd ben ik het helemaal met je eens. Bedankt voor de duidelijke aanvulling.
 13. Maar pensioenrechten vallen toch wel, maar toekomstige erfenissen niet onder hetgeen verdeeld moet worden bij een scheiding?
 14. Ik weet niet of je je eigen naam gebruikt op dit forum, maar als dat zo is, en de advocaat van je ex leest mee, kan ik me niet voorstellen dat jouw berichten je positie sterker maken in een rechtszaak. Maar ik ben geen jurist, dus ik kan het helemaal mis hebben. Hoe dan ook, zoals anderen ook zeggen, emotie is een slechte raadgever.
 15. Ik gaf inderdaad niet goed aan wat ik bedoelde (planken halen voor je eigen schutting oid). Dank voor de aanvulling.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept