Jump to content

wimj

Legend
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wimj last won the day on December 7 2018

wimj had the most liked content!

Community Reputation

13

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 1. Dank voor de je correctie op mijn veel te kort door de bocht reactie.
 2. Zonder ook maar in enige mate mezelf als deskundige te presenteren lijken zaken als polisvoorwaarden me niet zo van belang. Veel discussie over uitkeren of niet kan er immers niet zijn: je leeft wel of niet.
 3. Waarom zou je die uren niet in rekening brengen? Voor het personeel in loondienst is het toch ook werktijd oid, neem ik aan.
 4. Stel dat je al je email moet bewaren, hoe ga je dan om met links in de email? Die zullen naar korte on lange tijd allemaal dood zijn.
 5. Hoe zie je dat bijhouden voor je? Je eet aan een gezamenlijke tafel. De ene persoon neemt broodjes van de zaak, de volgende heeft eigen brood en neemt alleen een kiwi. En de laatste eet alleen in de kantine oid voor de gezelligheid en heeft eigen lunch meegenomen. En dan doen mensen nog iedere dag iets anders; of hebben een thuiswerk dag. Dat is toch niet bij te houden?
 6. Wat zou er gebeurd zijn als die pallets waren gestolen uit je woning? Een normale woonhuis verzekering gaat dat vast niet betalen.
 7. Zoekacties op een ipad gaan meestal vrij lastig bij mij, maar bij iedere wet zit een memory van toelichting die vaak meer uitleg geeft. Wellcht is dat ook hier het geval.
 8. Ja, net als een eigenwoning forfait (huurwaarde forfait heette dat vroeger) zou je ook een niet rokersforfait of geheelonthoudersforfait kunnen invoeren.
 9. Maar deze algemene voorwaarden lijken van toepassing op rechtspersonen. Ze zijn (volgens mij) dus niet van toepassingen op ZZPers.
 10. De eerste zin van deze voorwaarden is: Ieder rechtspersoon, die een samenwerking met VoordeelPartner aangaat, is verondersteld deze voorwaarden en de aanvullende voorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd. Maar een ZZPer is toch geen rechtspersoon? En als ik daar gelijk in heb, wat zijn dan de gevolgen voor de toepasbaarheid van deze voorwaarden en de (vermeende) overeenkomst?
 11. Voordat je naar welke adviseur loopt zal je zelf moeten bedenken wat je wilt. Je hebt een behoorlijke pot met geld, en daar zal je hard voor gewerkt hebben. Nu heb je veel tijd over. Heb je een idee wat je wilt doen de hele dag? Voor het financiele plaatje maakt het natuurlijk veel uit of je met een ereader lekker de hele dag op de bank boeken zit te lezen, of dat je 6 maanden per jaar in een eerste klas hut op een cruise schip zit.
 12. Maar ik neem aan dat weggeven aan je partner, broer of ander iemand die erg dicht bij staat dan weer niet mag.
 13. Vind je werkgever dit goed? Als dit exact hetzelfde werk is als je in loondienst doet is dat wellicht in strijd met je arbeidsovereenkomst. Verder eens met Cosara. Afspraken op basis van klanten die ze binnenhalen zijn veel te vaag. Bijvoorbeeld: stel dat ze het eerste jaar na je advies niets binnen halen, maar een jaar daarop voor miljoenen aan klanten krijgen. Is dat dankzij jouw advies?
 14. Als B en C nu geen 50K kunnen opbrengen om een gelijk aandeel te kopen, hoe zeker is het dan dat ze dit de komende jaren wel kunnen?
 15. Voor ale duidelijkheid: de vergunningen horen echt bij het pand, en staan niet op op naam van een persoon?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept