Ga naar inhoud

wimj

Legend
 • Aantal berichten

  333
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

wimj won de laatste dag op 7 december

wimj had de meest gelikete inhoud!

Karma

13

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  51 >
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  juridische en fiscal

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. wimj

  Het plafond bereikt als eenmanszaak. Hoe verder?

  Ik denk dat je eerst de vraag moet stellen of je dit wel echt wilt. Je verdient leuk, hebt een goed perspectief en hebt plezier in je werk. Wat kan je nog meer wensen? Iemand met een vlotte babbel erbij halen in de zaak gaat je vast niet gelukkig maken. Zou het niet veel beter werken als je iemand inhuurt om eens te kijken hoe je binnen het concept van een eenmanszaak bepaalde zaken anders zou kunnen doen? Dat kost je eenmalig wat geld, maar je bent daarna weer gewoon zelf de baas. Er lopen vast mensen rond op dit forum die met dat soort werk hun brood verdienen.
 2. Zo geformuleerd ben ik het helemaal met je eens. Bedankt voor de duidelijke aanvulling.
 3. Maar pensioenrechten vallen toch wel, maar toekomstige erfenissen niet onder hetgeen verdeeld moet worden bij een scheiding?
 4. Ik weet niet of je je eigen naam gebruikt op dit forum, maar als dat zo is, en de advocaat van je ex leest mee, kan ik me niet voorstellen dat jouw berichten je positie sterker maken in een rechtszaak. Maar ik ben geen jurist, dus ik kan het helemaal mis hebben. Hoe dan ook, zoals anderen ook zeggen, emotie is een slechte raadgever.
 5. wimj

  2e auto een bedrijfswagen

  Ik gaf inderdaad niet goed aan wat ik bedoelde (planken halen voor je eigen schutting oid). Dank voor de aanvulling.
 6. wimj

  2e auto een bedrijfswagen

  En daar moet je je dan ook aan houden. Zaterdag naar de bouwmarkt voor wat planken oid kunnen hele dure planken worden als de belastingdienst daar net een controle doet.
 7. Weet je zeker dat er niet meer aan de hand is? Voor prive personen is het verschil tussen 3x25A en 3x35A 720 Euro (Inclusief BTW) op jaarbasis; in ieder geval bij Liander. Die 1500 komt me dan wel erg hoog over, maar daar kan een logische verklaring voor zijn. Maar ook een onlogische :)
 8. Als die auto op naam van de prive persoon staat, zoals TS zegt hoop ik wel dat zakelijk gebruik is meeverzekerd. Anders moet dat denk ik ASAP geregeld worden. Verder, maar ik ben geen deskundige, is het denk ik raadzaam om een marktconforme prijs te laten betalen door je BV.
 9. https://www.nu.nl/internet/5559089/kvk-schrapt-telefoonnummers-zzpers-online-database-datamisbruik.html
 10. Zonder ook maar enige kennis van zaken te hebben denk ik dat dit sterk afhangt van de winkel. Bij de Media Markt verwacht ik iets anders dan bij Douglas; zowel qua kleding als opvallendheid.
 11. Ik heb zelf wel eens vragen proberen te stellen aan de bot die bij bol.com aanwezig is. Nu die shop wellicht wat groter dan die van jou, maar die van bol.com heeft mij in ieder geval nog nooit kunnen helpen. Maar de vragen per mail werden wel correct beantwoord, en ook de telefoon ging prima. Kortom, liever een mens dan een bot.
 12. wimj

  Bepalen dagwaarde / marktwaarde gebruikte auto

  Kun je iets met de volgende sites: https://www.gaspedaal.nl/ https://www.anwb.nl/auto/koerslijst#/kenteken En natuurlijk www.marktplaats.nl
 13. wimj

  Storting van prive naar zakelijk terughalen

  Maar is het niet gewoon iets als een onverschuldigde betaling? Als ik geld overmaak iemand zijn BV met vermelding “aankoop aandelen” ben ik toch ook niet opeens aandeelhouder?
 14. wimj

  Storting van prive naar zakelijk terughalen

  Met verbazing lees ik deze draad. Zoals een paar mensen al hebben opgemerkt: het gaat gewoon om een correctie van een fout. Niet meer en niet minder. En die corrigeer je gewoon. Of mis ik iets?
 15. wimj

  Spook inventaris op de balans krijgen

  Stel dat jij voor een opdracht een speciale boor oid nodig hebt van 1000 euro. En na die opdracht blijft hij in je magazijn liggen, en je hebt de mogelijkheid hem nog eens te gebruiken. Ongeacht of dat nog eens gebruiken dan vaak voorkomt of niet, dan moet je dat toch gewoon activeren en afschrijven? Het zou pas anders zijn als in de offerte stond “aanschaf boor....”, maar kennenlijk is dat niet zo. Maar er is vast een deskundige die me kan corrigeren.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké