Jump to content

Jordy1234

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Damedia, Dank voor je reactie. Ik heb de doelgroep goed in kaart, echter lijkt het allemaal ondanks de gerichte campagnes niet super veel op te leveren. Maar nou heb ik natuurlijk ook geen goed beeld bij hoeveel euro er effectief moet worden ingezet om er een succes van te maken. Allicht is 100 euro natuurlijk veel te weinig. De doelgroep bestaat uit een ongeveer 200.000 bedrijven.
  2. Beste ondernemers, Afgelopen week heb ik een onderneming gestart, mijn eerste. Nou heb ik al een 100 euro uitgegeven aan marketing op Facebook, en besteed ik ook maandelijks geld aan Adwords. Er komt zo nu en dan wel een opdracht uit voort, maar er wordt niet veel besteld. Op dit moment speel ik ongeveer quitte. Het product is best specifiek (voor de bouw en particulieren die gaan slopen), dus ik ben ook een beetje bang dat iedereen straks voorzien is van mijn product en de omzet verder afloopt. Maargoed terugkomend op mijn vraag: hoe hebben jullie dat ervaren? Hoeveel geld hebben jullie in de eerste fase in marketing gestopt, en kostte dit meer dan het opbracht? Vanaf wanneer komt het omslagpunt? Kun je in een latere fase minder geld uitgeven aan marketing omdat mensen allicht gaan praten over je product? Raden jullie aan meer geld in marketing te stoppen aan het begin dan dat ik nu doe? Ik probeer nu niet al te veel uit te geven, in ieder geval probeer ik nog winst te maken. Alvast bedankt voor jullie raad. Ik hoop dat ook andere starters wat met de antwoorden kunnen. Groeten! (Mod edit, titel aangepast)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept