Jump to content

Kev2019

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • First name
  Kevin
 • Last name
  EE
 • Company or organization name
  WF

Company info

 • Location
  Amsterdam

Vision

 • I'm looking for people who
  ervaring hebben op het gebied van marketing, sales en coaching
 1. Wie zoeken wij? Je bent een marketing talent met feeling voor het ontwikkelen en verkopen van de producten met een exotisch tintje. Je bent ambitieus en gedreven en je wilt meewerken aan de groei van een jong en dynamisch productiebedrijf. Je weet je moeiteloos in te leven in de behoeftes van onze doelgroep en weet daarmee klanten te activeren. Wie zijn we? Wij zijn een startende onderneming maar onze ambitie is groot. Wij hebben inmiddels een uitstekend product ontwikkeld waar veel belangstelling voor is. Dit product ligt al in de schrappen van sommige winkels maar wij willen graag groeien. Jij en wij samen? Het betekent: dit bedrijf naar het volgende level brengen: visie ontwikkelen, markt veroveren, duurzaam ondernemen. Je marketing skills en saleservaring en mijn proces en productie kennis vormen met elkaar een formule tot succes! Meer weten? Laat het bericht achter. Ben jij een investeerder en wil je deze kans pakken, dan hoor ik dat ook graag.
 2. Beste allen, Bedankt voor jullie reacties. Helaas is het niet mogelijk om 1 van de woningen te kopen omdat de woningen op 1 perceel staan en de projectontwikkelaar ze in 1 keer wilt verkopen. De vraagprijs voor alle 3 is 180000 euro. We hebben: - eigen vermogen van 30000 euro. - een potje van 15000 gereserveerd voor bijkomende kosten. - Een stuk grond van 1 ha voor als eventuele onderpand. Momenteel zijn we druk bezig met het eerste concept van de ondernemingsplan. We hebben ons gefocust op toeristen die de stad Mostar en omgeving bezoeken. Tevens hebben we een oriënterend gesprek gevoerd met een lokale makelaar voor eventueel verhuur van de woningen aan expats. Verder hebben wij gekozen voor een actieve onderneming omdat we plannen hebben de komende jaren dit uit te gaan breiden.
 3. Beste allen, Mijn vrouw en ik hebben de kans aangeboden gekregen om in haar geboorte stad (Mostar, Bosnie en Herzegovina) 3 vakantiewoningen te kopen van een projectontwikkelaar. Deze woningen willen wij gaan verhuren. 1 van de 3 woningen is reeds gereed. De overige 2 worden volgend jaar opgeleverd. We zijn nu in loondienst (vast dienstverband) en weten niet zo goed hoe we dit project gefinancierd kunnen krijgen. Met name het feit dat de panden in het buitenland zijn. We hebben gekeken of crowdfunding een optie is maar hebben gemerkt dat de meeste platform gericht zijn op vastgoed in Nederland. Graag jullie advies. Gr Jayse

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept