Ga naar inhoud

D. Post

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Karma

0
  1. Afhankelijk van de producten die ik verkoop en klantenkring? Wellicht bedoel je doelgroep? Dat zijn mannen tussen 18 en 38 en ik verkoop kleding. Maar generieke cijfers kon ik niet online vinden, om deze reden vroeg ik of mensen met kleding webshops hier wellicht ervaring hadden met afterpay. Ik ga er namelijk juist wel van uit dat dit wel min of meer gelijk zal zijn voor alle kledingwebshops.
  2. Beste collega's, Ik ben eigenaar van een middelgrote kleding webshop. Momenteel zitten we in dubio om Klarna te implementeren als betalingsmogelijkheid. Nu is alleen de vraag; Heeft iemand ervaring met het verschil in het aantal retouren NA het implementatie van Klarna/Afterpay? Men zegt 20% meer verkopen te krijgen, echter kan ik me zo voorstellen dat je retour percentage ook met meer dan 20% zal stijgen wat aan het eind van de streep juist tot meer kosten zal leiden i.p.v. meer winst...? [Modedit: titel aangepast.]

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké