Jump to content

Erik D

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  juridische en fiscale zaken
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Heemstede

Vision

 • I'm looking for people who
  Advies, juridisch en fiscaal betreffende buy in bedrijf
 1. Dank Paul en dat is een route die ik in ga om dit met een specialits te bespreken. Zijn er nog tips die ik mee kan nemen in dat gesprek met een specialist? Ik bemerk dat een specialist - informeel reeds gesprokenen - de link (of t vermogen) mist om het vertaalbaar te maken voor mij, een leek. Er komt als snel jargon bij en terminologie die mij - nu - niet zo veel zeggen....
 2. Dank Hans, Doe is een belang van 10% op te bouwen. Er is al een cap table die ge-rest gaat worden, ik heb te maken met founders, straks een een VC en wat kleinere angels. Daar ik als beoogd CEO van de club de groei naar de volgende fase wil en mag gaan trekken vind ik dat een 10% belang geen gekke gedachte is voor de verantwoordelijkheid. Na desk onderzoek op internet en fora geraadplaagd, is echter een duidelijk pad met bvb 3 scenario's met elke implicaties en consequesnties (fiscaal, juridisch, financieel) is nog niet helder op het vizier. Ik heb afspraken staan met specialisten hier over en hoop me middels dit forume goed te informeren.
 3. Ik sta voor de uitgelezen mogelijkheid om van adviseur aandeelhouder te worden. Mijn doel is een belang te verkrijgen en in te verdienen in het bedrijf omdat ik de waardering van het bedrijf verwacht te vergroten. Mijn toekomstige rol is cruciaal om die vergroting te realiseren. Naast het huidige team steunen huidige aandeelhouders dat ook en onderkennen zij mij die toekomstige rol. Naast de huidige aandeelhouders zal er een VC in stappen die een aanzienlijk meerderheids belang wil opbouwen, ook van hen is er de support voor mijn rol. Ik tast een beetje in het duister welke scenario’s er zijn om deze route aan te gaan vliegen? Hoe bepaal ik welk belang ik wens (op te bouwen) Wat zijn de + en - zowel juridisch als fiscaal gezien bij die stappen? Daar ik geen investerings geld heb om het belang zelf te verwerven zal het deels uit (financiering) deels uit performance moeten komen? Heeft iemand hier ervaring mee gehad als ondernemer en welke specialisten kunnen wat zinnigs zeggen over de . en de , die belangrijk zijn om te weten alvorens een keuze te maken. Ik verwacht ook een maandelijks minimale inkomen om in mijn kosten + te kunnen voorzien .
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept