Ga naar inhoud

De Leeuw1413

Newbee
 • Aantal berichten

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  juridische en fiscale zaken

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  De Leeuw Bouwsupport bv
 1. Iedereen heel erg bedankt voor de reacties, er zijn ondertussen, dankzij jullie reacties, stappen ondernomen en het gaat de goede kant op, huurder en verhuurder praten weer met elkaar en we gaan eruit komen.
 2. Voorgeschiedenis> factuur voor januari staat op 17 december 2018, betaling binnen 14 dgn. 1 herinnering op 3 januari. Factuur voor februari heb ik niet gehad, blijkt achteraf naar zusterbedrijf te zijn gestuurd. 1 herinnering op 1febr. de dag nadat de verhuurder het pand voor ons had afgesloten.
 3. Dus de verhuurder moet wel naar de rechter ondanks dat er in de overeenkomst staat "zonder gerechtelijke tussenkomst"?
 4. Onze huurbaas heeft ons de toegang tot het kantoor afgenomen door het slot om te wisselen. Dit omdat de maand janauri niet is betaald. In het huurcontract staat dat de verhuurder tussentijds, zonder gerechtelijke tussenkomst, de mogelijkheid heeft de huurovereenkomst rechtsgeldig eenzijdig te beeindigen wanneer de huurder tenminste 2 maanden niet aan haar betalingen heeft voldaan ondanks minimaal 2 schriftelijk, waaronder E-mail aanmaningen. Een van de medewerkers heeft hem verteld dat wij failliet zijn, terwijl dit niet zo is. echter dankzij het faillissement van onze opdrachtgever hebben we geen geld meer, daarom is januari ook nog niet betaald, wij zoeken nu naar een oplossing. Naar mijn mening moet eerst de maand februari voorbij zijn, als wij dan nog niet betalen, voordat hij ons de huur op kan zeggen. Er is echter geen land te bezeilen met de verhuurder. Hij gaat uit van het verhaal van een medewerker zonder ook maar contact op te nemen met de eigenaar van het bedrijf om te communiceren. Kan de verhuurder dit zomaar doen?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké