Jump to content

SamNunspeet

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Country
  Nederland
 • First name
  Sam
 • Last name
  Nunspeet

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  Financiën / administratie en credit management

Company info

 • Location
  Nunspeet
 1. Mijn leverancier levert zijn producten in een 40ft container onder FOB conditie. Zoals ik het heb begrepen en tevens de leverancier heeft gezegd, zorgt hij ervoor dat de producten verpakt in de container terecht komen. Vervolgens zorgt hij ervoor dat de container aan boord komt bij de gewenste transporteur. IK moet dus een forwarder vinden die een transporteur regelt en de inklaring in Rotterdam (en eventueel vervoer naar mijn locatie). @VintageAdventures Dank voor je openheid in prijzen. Ik zocht een prijsindicatie zodat ik mijn kosten kan berekenen. Ik zal zelf ook nog offertes opvragen bij forwarders. Mocht men hier tips hebben, dan hoor ik dat graag.
 2. Ontzettend bedankt voor alle informatie. Dit zal ik zeker uit handen geven. Ik ga aan de slag met alle informatie en opzoek naar een goede partij. Nogmaals bedankt!!
 3. Hi! Ik ga binnenkort een 40ft container uit bangladesh naar Rotterdam vervoeren. Heb hier geen ervaring mee en hoop hier iemand te treffen met ervaring. Zit met een aantal vragen. - Hoe vervoer ik de inhoud van de container naar mijn locatie elders in Nederland? Neem aan met een containervervoerder? Iemand tips? - Wat gebeurt er met de zeecontainer? Die blijft in de haven en vervoerder zet inhoud in eigen container? - Aan welke kosten moet ik denken voor het vervoeren van een zeecontainer uit Rotterdam naar bijvoorbeeld Friesland? - Is het mogelijk om de inhoud zelf uit de container te halen in de haven? Kun je hier ook gebruik maken van bijvoorbeeld een heftruck? Hoor heel graag jullie ervaringen en alvast heel erg bedankt voor de moeite. Groet, Sam
 4. Ontzettend bedankt voor deze informatie! Ik ga jullie adviezen opvolgen. Groet, Sam
 5. Hallo allen, ik heb een vraag over het uitgeven van aandelen. Ik ben met mijn werkgever in gesprek over het uitgeven/ontvangen van aandelen. Welke gevolgen heeft dit voor mij (werknemer)? Voorbeeld; Bedrijf is 700.000 waard. Werknemer ontvang een aandeel van 15% (€105.000). Moet ik over de waarde van dit aandeel inkomstenbelasting betalen? Dit zou dan om een aanzienlijk bedrag gaan wat ik niet zomaar kan ophoesten. Of is de werkgever naast het (schenken) uitgeven van het aandeel ook nog verplicht om deze inkomstenbelasting te betalen? Zijn er andere mogelijkheden? Ben benieuwd of jullie de situatie voor mij kunnen verduidelijken. Alvast vriendelijk bedankt.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept