Jump to content

Bas112

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 1. Dank voor uw reactie, erg lastige materie wanneer je er niet in thuis bent. Het betreffen medische gegevens dus de hoogst haalbare beveiliging is gewenst/verplicht. Het is de bedoeling dat gebruikers het dossier met de arts kunnen delen. Verzend een link+ een sleutel. Ik zag dat een aantal bedrijven de dataopslag schaalbaar aanbied, dus betalen naar verbruik. Aangezien ik geen idee heb hoeveel accounts we gaan genereren zal dit een mooie oplossing zijn voor het beginstadium. Weet u misschien wat een gemiddelde resolutie van video opslag is? Zoals de gemiddelde telefoon het maakt/opslaat?
 2. Goedemorgen, Momenteel ben ik bezig een financieel plan te schrijven voor een nieuw te starten applicatie. In de app moet ik een datalimiet toevoegen en de kostprijs per account weten. Het gaat om een medische dossier app (simpel, geen bijzondere opties en zonder flitsend design). Het gaat niet om de kosten om de app online te houden maar specifiek om de kosten van dataopslag per gebruiker. Mijn bedoeling is dat gebruikers ongeveer het volgende kunnen opslaan tot de limiet is bereikt: 30 minuten videomateriaal gemaakt met een mobiele telefoon 15 screenshots 30 minuten aan telefoongesprekken gemaakt met een call recorder Hoe kan ik berekenen bij hoeveel mb de datalimiet er op moet komen? En wat zijn de gangbare kosten om een dergelijk aantal mb's in de cloud te laten opslaan?
 3. Goedemiddag, We hebben een concept voor een maatwerk app uitgewerkt. Vanwege de investeerders ben ik verplicht minimaal 3 offertes op te vragen. Nu ben ik benieuwd of er naast een geheimhouding overeenkomst (daar kan je meestal vrij makkelijk onderuit) nog andere opties zijn om het idee te beschermen. Alvast vriendelijk bedankt voor de reacties Bas
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept