Jump to content

Delamp

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  student
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscale zaken
  expert advies
 1. huisverhuur aan particulieren We weten nu niet hoe we het op papier kunnen bevestigen omdat we de huurders niet kunnen berijken. Dit zei ik ook al tegen de jurist bij het juridish loket maar blijkbaar hebben huurders/mensen die in het pand verblijven veel rechten.
 2. De huurders hebben het contract opgezegt voor 20 april, het is nu al 25 april en ze hebben het pand nog steeds niet verlaten en ook de sleutels niet overhandigd (ze hebben het slot vervangen zonder onze toestemming). Ze hebben ook een huurachterstand voor het laatste maand en een rekening openstaan voor stroom en gas van 900~ euro. De mensen die het pand binnengaan en verlaten zijn niet de huurders zelf de huurders zelf hebben we al een tijdje niet gezien (meerdere maanden). Als we aanbellen doen de mensen in het pand niet open en de huurders zelf zijn niet bereikbaar. We zijn al bij het juridish loket geweest en ze zeiden dat we een advocaat moesten inschakelen en dan naar de rechter gaan om ze uit het huis te krijgen. Mijn vraag is wat zijn de opties die we hebben inplaats van een advocaat inteschakelen we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden want ze gaan de huurachterand en de openstaande rekening waarschijnlijk niet meer betalen en naar het buitenland vluchten. *huurcontract is via de telefoon opgezegt

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept