Jump to content

T Chou

Newbee
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  Antwoord voor Bedrijven

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Goed, iets meer detail: - Het is een leverancier van chemische producten. Ze hebben inderdaad een product geleverd (waar ook voor betaald is, zoals afgesproken) De kosten waar het nu over gaat zijn voor "schoonmaakkosten" na laatste levering. - We hebben de samenwerking na de laatste levering opgezegd omdat het product niet aan kwaliteitseisen van onze klanten voldeed. Daarop volgde deze factuur. - Deze schoonmaakkosten bedragen bijna 10x het totaal voor de geleverde producten. We hebben meerdere leveranciers, en hebben ook wel eerder facturen voor schoonmaak ontvangen maar nooit voor zo'n bedrag, vooral niet zonder offerte vooraf. Zoals gezegd hebben we eerst geprobeerd bezwaar te maken , maar daar werd van hun kant op gereageerd door het incassobureau in te schakelen. We hebben op zich geen bezwaar tegen het betalen van een schoonmaaksom na beëindigen van de samenwerking.
 2. We hebben onlangs van een leverancier uit Finland een vrij hoge factuur ontvangen voor kosten waarvoor we niet van te voren geoffreerd waren. Nadat we bezwaar bij ze aantekenden hebben zij direct een incassobureau ingeschakeld. Toen we deze verteld hebben het niet eens te zijn met de factuur, hebben ze gereageerd met een dreigbrief waarin ze "binnen 3 werkdagen" betaling verwachten. Dit alles geeft ons het gevoel dat deze twee partijen niet in goede trouw handelen. Hoe hiermee om te gaan? Is het belangrijk dat we een advocaat in de arm nemen?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept