Jump to content

UpTop_creative_agency

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Rotterdam

Vision

 • I'm looking for people who
  willen sparren over strategische overwegingen en zelf al +10 jaar ervaringen hebben als ondernemer.
 1. Responsive betekent voor de meeste agencies een desktop versie maken en zorgen dat deze goed weergeven wordt op mobiel en tablet. Een echt goed werkende mobiele versie maken, die de ervaring voor gebruikers op mobiel zo efficient mogelijk maakt, is een ander verhaal. Daar doelde ik eigenlijk op met "Mobile first"! Ik snap echter je punt!
 2. Bedankt allen, voor jullie reacties! Ik merk dat de meningen flink uiteen lopen (wel / geen specialisme / niche kiezen) en denk dat ik voor nu het voorzichtig op technieken ga inzetten. Bijvoorbeeld mobile-first websites (Specialisme in gebruiksvriendelijke websites op mobiel).
 3. @jajajeroen, is zeker niet simpel gedacht! Ik denk dan inderdaad dat het goed is om eerst echt te bepalen wat ik leuke onderwerpen vind om voor/mee te werken (omdat daar bijvoorbeeld mijn interesse ligt) en dan pas verder te kijken. Bedankt voor je antwoord @Roel J! Je hebt gelijk, het doel stellen is anders dan direct het doel behalen. We hebben inderdaad meer ervaring in een bepaalde niche nodig voordat we direct volle focus hier op kunnen leggen. Ik denk dat we eerst inderdaad moeten kijken wat we leuk zouden vinden, kijken of we wat klanten daarin kunnen vinden en ons erin verdiepen en dan pas echt een niche focus creëren.
 4. Hi @jajajeroen, bedankt voor je antwoord! Dat zijn goede vragen en daar heb ik inderdaad ook niet zo 1,2,3 een antwoord op. Ik neem aan dat je met verder kijken het bijvoorbeeld hebt over "focus op de mobiele ervaring van een gebruiker"? Dus dieper in het "website ontwerpen/ontwikkelen" duiken?
 5. Bedankt voor je antwoord en toevoeging @Markilanosz! Ik denk dat het antwoord daarop is het werken met klanten die betrokken zijn, waarde hechten aan je advies en bereid zijn te investeren om hun bedrijf nar het volgende niveau te brengen. Dit is echter een antwoord om het type klant te bepalen en deze gaan we in elke niche tegen komen.
 6. Hi @Wouter Hol, Bedankt voor je antwoord! Het lastige vind ik dat het voor mij persoonlijk niet perse af hangt van de branch. Ik vind het voor elke branche leuk om een website te ontwikkelen. Of het project ook daadwerkelijk leuk is, hangt vaak af van het contact met de klant zelf. Echter ga je in elke niche "vervelende" en "leuke" klanten tegenkomen, dus de type klant is voor mij niet perse een eis voor de niche. Ik weet waar onze/mijn sterke en zwakke punten liggen en ik vind elke niche een uitdaging. Dat we ons waarschijnlijk moeten verdiepen in de niche en zaken moeten bestuderen, dat sowieso. De uitdaging voor mij ligt hem echt bij het kiezen van de niche en daar vervolgens helemaal voor gaan. Lijkt wellicht heel gemakkelijk, maar is het momenteel niet!
 7. Hi iedereen, Momenteel ben ik met mijn bedrijf UpTop een "manusje-van-alles" op het gebied van online media. We kunnen websites en apps ontwerpen / ontwikkelen, grafisch vormgeven, drone-videos maken en animaties opleveren. Voor elke specifieke opdracht hebben we wel een specialist, aangezien we voornamelijk werken met een vaste pool van freelancers. Nu merk ik dat we hierdoor eigenlijk geen focus hebben en ik vind focus één van de belangrijkste elementen binnen ondernemen. Ik heb al besloten dat ik de focus meer wil gaan neerleggen op het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maar ook dit blijft nog heel breed. Waar ik eigenlijk naar op zoek ben is een specifieke branch/niche binnen de webdesign/ontwikkel-wereld waar ik mijn bedrijf DE specialist in zou kunnen maken. Ik zou bijvoorbeeld de website specialist in Nederland kunnen worden voor Vastgoed Beheer bedrijven. Weet iemand of ik ergens insights kan krijgen of er een bepaalde niche is waar nog kansen liggen voor website design/ontwikkeling. Ik kan uiteraard ook gewoon een niche kiezen die mij leuk lijkt (Hoewel ik zelfs dat al best lastig vind! ), maar ik wil eerst kijken of er ergens nog een speciale vraag is naar websites voor een specifieke niche. Hopelijk heb ik mijn probleem / vraag duidelijk uitgelegd en zijn er mensen die me in de juiste richting kunnen wijzen! Alvast bedankt! Bjørn

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept