Jump to content

pdfactuur

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Dit klopt! Het is inderdaad een project om ervaring met web-talen op te doen en heb nu spelenderwijs een tool weten te maken. Op basis van alle reacties begin ik al een beter beeld te krijgen wat iedereen graag zou willen zien! Haha je hebt me door ๐Ÿ˜• Het klopt dat het aan de server side gebeurd de berekeningen etc. en dat ik alles in array's push. Alleen na het gebruik leeg ik de array's weer waardoor ik geen data op de server-side vast hou! Volgens mij heb ik daardoor niet zoveel te maken met de AVG, maar daar zou ik eerlijk gezegd niet het fijne van weten. Dat zou ik nog moeten uitzoeken. Enorm bedankt voor je feedback Rik!
 2. Dank je wel voor je feedback Highio! Nee ik ben geen ondernemer! Administrateur zou ik mijzelf mogen noemen gezien mijn diploma, maar zelf ben ik een iets andere kant op gegaan! Dank je wel voor je tip van de offerte tool! ๐Ÿ™‚
 3. Oeps! 1.21% heb ik gebruikt als formule om het bedrag inclusief btw te berekenen! Ik ga dit aanpassen! Als ik mag vragen, wanneer zou je de tool wel gebruiken?
 4. Dank je wel voor je feedback! Dus als ik het goed begrijp zou je de tool wel gebruiken wanneer je kunt registreren, je gegevens kunt opslaan en nummering etc. automatisch gaat?
 5. Dank je wel voor je Feedback, zeker waardevol voor toekomstige stappen en waar ik rekening mee moet houden! Klopt dat de links niet werken, want die pagina's heb ik nog niet gemaakt! AVG is zeker een goede opmerking voor in de toekomst, op dit moment gebeurd alles aan de client-side waardoor ik zelf geen gegevens verwerk of op sla en daardoor op dit moment er volgens mij nog niet aan hoef te voldoen! Dit is zekere nuttige feedback waar ik wat mee kan. Dank je wel!
 6. Hallo allemaal, Ik heb een handige tool gemaakt waarmee je facturen in PDF kunt maken! Even voorstellen, mijn naam is Joris en ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en houd daarom regelmatig de administratie bij van vrienden en familie. Nu liep ik vaak tegen het probleem aan dat de facturen niet conform de wet -en regelgeving waren. Denk bijvoorbeeld aan factuurnummering, datum etc. Daarom heb ik een tool gemaakt waarmee je facturen kunt maken in PDF. Je vult de velden in en je klikt op de knop en je PDF Factuur wordt automatisch gedownload op je computer. De tool is GRATIS te gebruiken! Mocht je iets terug willen doen? Dan zou ik heel graag feedback ontvangen om de tool te verbeteren! Je kunt feedback geven door hier een comment achter te laten. <mod edit link verwijderd>, zie reactie Veel plezier! Groeten, Joris PS: Vond je de tool handig? Deel het met je vrienden en familie ๐Ÿ™‚

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

ย More information ย  I accept