Jump to content

R Zorg

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • First name
  Roel
 • Last name
  Leijten
 • Company or organization name
  R. Leijten Zorg
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Berlicum

Vision

 • I'm looking for people who
  Ervaring hebben met het samen met een andere zzp'er een bedrijf hebben.
 1. Het gaat me in dit verhaal niet over de ruimte en de spullen die aangeschaft moeten worden, maar meer over de constructie. Hoe kan ik deze zo goed mogelijk voor mij organiseren. Ook qua naamgeving betreft, zitten daar bepaalde eisen aan. Als wij als zzp’ers beide onder dezelfde naam dit gaan doen maar wel ieder voor zich. Of is dit een kwestie van vastleggen.
 2. Ik zal het een beetje beter proberen uit te leggen. Zij is een zzp'er die een eigen bureau is gestart, ze doet dit inmiddels een jaar. Ze heeft een bureau waar zzp'ers in de gezondheidszorg zich kunnen aansluiten. Er komen dan vragen bij haar binnen van zorginstellingen of particulieren die een pgb hebben en iemand zoeken om daar te komen werken. Ze heeft dus al een heel databestand van zzp'ers. Dit doet ze in de ouderenzorg. Voor mij is de uitdaging om ditzelfde op te zetten alleen dan in de ggz en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze geeft aan gebruik te mogen maken van haar datbestand van zzp'ers en gebruik te mogen maken van haar ruimte en eventueel een laptop en telefoon aan te schaffen. Nu wil ze daar een vergoeding voor wat ik ook snap. We hebben het gehad over een percentage van mijn opbrengst. Want elke zzp'er die ik ergens onderbreng zijn mijn verdiensten. Zo heeft ieder zijn eigen verdiensten. Mijn vragen zijn dan is het verstandig om hier mee in te stappen onder haar naam of zou ik dit onder mijn eigen naam moeten gaan doen. Ivm met de eventuele risico's. Ook is mijn vraag hoe ik dit juridisch goed kan dichttimmeren. Ook aan eventueel dat percentage wat ik zou moeten betalen.
 3. Er is mij gevraagd om mee in te stappen in een bedrijf. Het is een bedrijf die ZZP'ers in de zorg koppelt aan een zorgvraag. Degene die het bedrijf is gestart doet dit in het gebied van ouderen zorg. Nu hebben we het er over gehad dat ik het gedeelte ga opzetten en runnen in de GGZ en VG kant, omdat daar meer mijn specialiteiten liggen. Nu heeft zij al ZZP'ers in haar databank die ik eventueel kan gebruiken. De vraag is nu alleen hoe kan ik hier het beste in stappen en waar moet ik op letten. Moet ik dit starten onder haar naam of onder mijn naam. Ze wil dat ik een bepaald percentage betaal voor de dingen die ik van haar gebruik is dit verstandig of kan ik beter een vast bedrag vaststellen. Een heleboel vragen die ik wel beantwoord wil hebben, voordat ik ga starten. Wie kan mij hierbij helpen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept