Jump to content

Hob_77

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • First name
  Henry
 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. De geur is wel te manipuleren zodat het net erop lijkt, en ruikt dus niet helemaal hetzelfde. Maar mijn vraag is over de naam... Hoever volgens de wet kan mijn merknaam lijken op de bekende ? Een voorbeeld is eerder genoemd.
 2. Ik heb bekende geuren zelf weten te maken en deze wil ik graag gaan verkopen. Wat mag ik ze noemen op het flesje ? Is het wijzigen van 1 letter voldoende ? Hoe zit het eigenlijk met de TM wet ? Bijvoorbeeld; de sauvage dior. Mag ik zo labelen zonder aangeklaagd te worden : "savage deor" of "savage diior" of zelfs "onze 2e versie van sauvage dior"
 3. Pieter33, Ik zit in dezelfde boot, tegenover je. In de afgelopen jaren heb ik een aardige spaarpot opgebouwd en wil graag voor mezelf beginnen en uit mijn vaste baan stappen. Een baan waar ik geen prof. ervaring mee op kan doen. Ik heb dus alleen levenservaring maar ik ben wel prima in geld/tijd managen en plannen. Toen dacht ik ook: Ik ga eens online op zoek naar een bestaande onderneming die 2 dingen nodig heeft (precies wat jij zei): financien en betrokkenheid. Helaas kon ik echt geen zo'n concept online vinden :(
 4. Hi, Snapt iemand wat Solar Systemen van de franchisenemer verwacht ? Alleen een ruimte en toelichting geven aan bezoekers ? Of technische vaardigheden ? Of een deur aan deur verkoper ?
 5. Dat kan ook nog. De grondgedachte is aanbieders tegen deelnemers laten spelen. Het plan van aanpak kan altijd aangepast worden. Ik ben nu aan het kijken hoe ik er een prototype van kan maken.
 6. Het is een vaardigheidsspel waar de aanbieders tegen de deelnemers strijden... om €€€. Aanbieder1 zet zijn melodie neer en stelt een beloning twv €10 vast. De eerste deelnemer denkt dat ie het weet. Maar hij moet €2 inleggen om een poging te mogen doen. Is de aanbieder een "amateur" en de deelnemer een muziekliefhebber, is de kans groot dat de deelnemer de melodie in 1x herkent. Dan is de aanbieder €8 kwijt. Is het andersom, verslaat de aanbieder de ene na de andere deelnemer. Boven de 5e poging (volgens ons voorbeeld) begint hij winst te maken. Aan de ene kant is het
 7. Heren, Voor de 1e fase maakt het niet uit of het idee nou een quiz of een kansspel is. En mijn vraag gaat niet eens over de categorie die dit spel eronder valt. Als ik op de 1e fase de potentie kan laten zien, wordt het spel door specialisten verder uitgewerkt. En zeker aan de regels gehouden. Ik ben maar een kleine grafisch ontwerper. Ik wil graag weten of het een beetje zin heeft om eens te proberen. @TwaBla Ik zal vanavond het bovenstaande voorbeeld van het verdienmodel verder uitleggen.
 8. Wellicht klinkt deze titel beter: "Geld verdienen door muziek te herkennen" Hoe groter je muziekkennis is, hoe meer je geld verdient. Hier gaat de KSA (kansspelauthoriteit) niet over. Laat maar het woord "aangepaste" vallen. Het muziekje zal namaak zijn, maar het lijkt net op het echte nummer. (logisch, zo wordt het aantekkelijker voor de herkenners) Daarom worden er geen IE-rechten (Intellectueel eigendoms) geschonden. Het doel van de 1e fase is populariteit. - De muziekjes zijn dan zo makkelijk gemaakt dat herkenners MEESTAL het goed hebben en SOMS h
 9. Dames & Heren, Ik ben van plan een website te bouwen waar aangepaste muziekjes staan. Ze zijn NIET te onthullen door bijvoorbeeld SHAZAM. Het idee is simpel: Men schrijft zich in (o.a. een e-mailadres en een paypal account), raadt hij/zij de titel van het nummer, en vervolgens krijgt ie €5-10 per muziekje. fase 1: Ik verzorg de muziekjes en ik geeft de prijzen uit mijn eigen geldpot (Max €200/maand) Bij succes ga ik door naar de 2e fase. fase 2: Muziekmakers mogen er hun werk plaatsen. Ik doe de verificatie. Spelers mogen raden. De eerste
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept