Jump to content

ZulrahCamper

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  innovatief ondernemen

Vision

 • I'm looking for people who
  Advies kunnen geven aan een startende ondernemer.
 1. Als ik dat zou kunnen hoef ik niet meer te werken 😀
 2. Sorry, had gewoon interesse om zelf eens een copycat te worden. Ik zou graag wat meer voorbeelden hebben om research te doen naar de producten en de manier ze te werk gaan.
 3. Beste ondernemers, Laatste jaren heb ik veel voorbeelden gezien van kleinschalige bedrijven dat exponentieel groeit wegens het verkoop van producten dat op sociale media word gehypet. Hierbij heb ik het over bedrijven zoals Frank Body, HiSmile. Deze zijn voorbeelden van jonge entrepreneurs in de Verenigde Staten die met een klein budget het groot schoppen. Maar ik heb onlangs ook ontdekt dat deze grote spelers in de e-commerce vaak worden gekopieerd door kleinere bedrijven in Nederland en België. Voorbeelden zijn Charcoco en SmileBright. Naar mijn weten zijn deze voorbeelden ook zeer succesvolle bedrijven die veel winst maken terwijl ze gewoon het product inkopen via alibaba of dergelijke en aan ongelooflijke marge kunnen verkopen. Werkt deze business strategie nog? Hoe komt het dat deze kleinere lokale bedrijven toch een graan kunnen meepikken van de succes van grotere wereld concurrentie? Ook zitten deze producten vaak in de cosmetica-niche, is dat een strategisch bepaald product? Indien u nog informatie heeft over andere bedrijven zoals deze voorbeelden zou ik het graag weten.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept