Jump to content

nick7203

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nick7203

 1. Ik heb nu 200 klikken en 2000 keer zichtbaar. Volgens mij sta ik altijd bovenaan pagina 1
 2. Veel van deze zoekwoorden gebruik ik al. Mijn gemiddelde cpc is 55 cent en ik heb een klikratio van 10%.
 3. Ik vind dit wel een interessante discussie en er zitten wel goede ideeën tussen maar ik kan niet van allerlei dingen gaan doen. Ik ga over een paar weken op vakantie en na de tijd ga ik de machine ophalen (als ik met mijn oom op de vrachtwagen mee kan) Ik heb nog wel een paar "gefortuneerde" kennissen die waarschijnlijk wel in mijn bedrijf willen investeren.
 4. Er is lokaal wel interesse ( ik moet dus snel zijn) Ik heb die machine binnen een jaar terugverdient (en als ik door blijf groeien nog sneller)
 5. Recente cnc machines kosten al snel 40.000. De machine moet snel weg en de markt voor glasbewerkingsmachines is zeer klein. Ik kom deze machine bij toeval tegen en het is de enige machine in Europa onder de 5000 euro.
 6. Als je bijna 100 meter per maand verwerkt is zo'n machine vrij handig. Dat did machien voor 3000 te koop staat betekent niet dat ik hem voor 3000 koop, ze zijn al gezakt naar 2000 zonder dat ik ook maar een bod heb gedaan. Ik richt mij op aquaria en toebehoren en niet op gazon of tuinen. Dat ik de machine aan ga schaffen staat eigenlijk al vast.
 7. Het adverteren op adwords in combinatie met 15% korting begint vruchten af te werpen, ik heb al weer enkele aanvragen binnen.
 8. Ik heb zelf ook niet veel ervaring met planten en inrichten. Er zijn inderdaad genoeg ideeën maar ze zijn niet allemaal haalbaar.
 9. Een deel van de aquaria heb ik zelf gebouwd en een deel heb ik van internet gehaald (met toestemiing) als opvulling.
 10. Naast het feit dat deze glas bewerkingsmachines dan al weg is verdien je een zitmaaier of iets dergelijks niet in een zomer weer en ik heb geen vervoer.
 11. De levertijd valt mee (tussen de 2 en 4 weken) Het zijn vooral kleinere dingen (glassnijder, glasboortjes, opbergstelling, zaagbladen en materiaal) enkele grote dingen mag ik wel afschrijven, hier moet ik nog even naar kijken.
 12. Ik zal het even wat beter uitleggen. De omzet die ik hier heb aangegeven (4500)is ook van vorig kwartaal (ik ben eind vorig kwartaal begonnen) btw aangifte is gedaan na controle van een boekhouder en klopt wel.
 13. Ik ga het proberen via crowdfunding (circa 3000 euro) Wat moet ik hier precies voor aanleveren (ondernemingsplan enzo)?
 14. Ik ben al kvk ingeschreven en ik ben op de hoogte van voordelen zoals de kor (voor mij nu nog niet interessant) Bestaat er een soort template voor een ondernemingsplan?
 15. De machine moet weg ivm faillissement en kan werkend bezichtigd worden.
 16. Het enige probleem met crowdfunding is is dat je het maandelijks terug moet betalen (logisch) Ik verkoop nu niks en heb nu geen inkomsten, ik hoop dat ik over een tijdje weer wat ga verkopen maar als dat niet gebeurt heb ik een groot probleem. Er is inmiddels nog een dierenwinkel met interesse dus ik verwacht wel snel weer wat te verkopen.
 17. 🤭 (weet niet hoe je die emoji verwijdert) De machine kost 2000 pond exclusief transportkosten, de oom van m'n vader komt als vrachtwagen chauffeur vaak in elkaar dus ik hoop dat hij hem op de terugweg mee kan nemen. De machine staat niet meer online dus hij is niet te vinden voor leden die hem snel willen kopen.
 18. Crowd funding moet je ook 18 voor zijn. Mijn glas leverancier is de grootste van Nederland, zij hebben zelf 3 van deze machines staan (alleen dan cnc gestuurd) Zij leveren nu ook geslepen glas en daar vragen ze 10 euro per m2 extra voor en dat tikt aardig aan. Een credit card moet je maandelijks aflossen en dat is voor mij niet haalbaar. Crowd funding is een optie (met m'n vaders naam als dat mag) maar dan ben ik afhankelijk van anderen die ik niet ken.
 19. onze lokale glashandel heeft geen bewerkingsmachines, ze hebben alleen wat snijgereedschap en dubbelglas laten ze op maat leveren. Ik kan deze slijpmachine gewoon niet laten lopen (zeker niet omdat hij minstens 9000 euro waard is) Mijn andere aquaria heb ik prima afgeleverd en ik heb ook al wat (positieve) reviews. Ik geloof ook wel dat ik uiteindelijk weer wat ga verkopen maar daar heb ik nu niks aan.
 20. Ik kan zelf circa 1000 euro bijleggen maar waar de rest vandaan moet komen weet ik niet. mijn moeder zit in de schuldsanering en het bedrijf van mijn vader loopt op het moment ook niet heel lekker (ouders gescheiden) En bij anderen zomaar om geld gaan vragen vind ik ook raar.
 21. De machine is in 2016 gereviseerd en voorzien van een nieuwe computer., Ik heb wel vertrouwen in de machine en ik denk echt dat hij zijn geld dubbel en dwars waard is maar dan moet dat geld er wel zijn. Ik ben liever ook niet afhankelijk van geldschieters maar als je echt iets wilt beginnen (zeker iets waarbij veel materiaal nodig is) heb je niet veel keus.
 22. Ik wil een Duitste of Engelse site erbij en mijn aquaria vanaf Nederland opsturen (in de toekomst misschien een overeenkomst met wat dierenwinkels in Engeland of Duitsland) Het is niet perse dat ik in paniek ben omdat ik niks verkoop maar ik wil wel weten waarom niet en wat ik er aan kan doen. Een ondernemingsplan klinkt leuk maar werkt niet altijd, wij hadden vroeger varkens en dan hadden we een mooi plan voor de bank en toen viel de varkensprijs in elkaar en kon je weer helemaal overnieuw beginnen. Ik heb te weinig ervaring om een goed plan te schrijven. Mijn omzet afgelopen kwartaal was ongeveer 4500 euro met 1500 euro winst (zonder investeringen) de meeste/alle klanten kwamen via mijn admarkt advertentie.
 23. Ik heb dit kwartaal zoveel geïnvesteerd dat ik 400 euro btw terugkrijg. Ik heb vooral geïnvesteerd in dingen die ik echt nodig heb (een beetje als verf voor een schilder)
 24. Ik kan in Engeland een slijpmachine krijgen voor 2000 pond (2200 euro) een zelfde slijpmachine maar dan nieuw (deze komt uit 93) kost 80000 en vergelijkbare machines kosten 10000 deze machine moet snel weg en het is echt een buitenkans.
 25. Ik wil mijn bedrijf uitbreiden naar Engeland of Duitsland omdat Ik denk dat daar veel meer te verdienen valt. Ik wil geen overhaaste beslissing maken en ik twijfel tussen deze twee landen, hieronder enkele voordelen van beide: Engeland: Ik beheers de taal. een Engelse site is door veel meer mensen te lezen. In Engeland zijn aquaria zeer populair. Duitsland: Dichterbij. geen gezeur met Brexit. wat is volgens jullie een handige stap? Een site in een andere taal kost maar 5 euro dus het is geen groot risico ofzo.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept