Jump to content

nick7203

Super Senior
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  markeloseweg 10, Laren GLD, Nederland, 7245TN, Netherlands
 • First name
  nick
 • Last name
  klomphaar
 • Company or organization name
  nicksaquaria
 • Email
  nicksaquaria@hotmail.com
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  Financiën / administratie en credit management

Company info

 • Location
  laren GLD
 1. Is de reactie die ik onder de reviews plaats niet goed?
 2. Dat is niet dezelfde klant (andere naam, andere woonplaats en mett die klant ben ik er onderling uitgekomen)
 3. heeft Google geen mailadres zodat je ze direct kunt benaderen?
 4. er is er zojuist weer een bijgekomen, weer met het verhaal dat het glas scherp zou zijn. Ik ben van een 4,4 naar een 2,8 gegaan en ondanks dat ik er bij zet dat het geen klant is heb ik het gevoel dat klanten er wel op afschrikken
 5. Op google. Het zijn 1 ster beoordelingen, sommigen hebben helemaal geen inhoud en de andere gaan over scherp glas (terwijl al het glas netjes word afgeschuurd of geslepen)
 6. Hallo, Ik heb in de afgelopen 2 dagen 2 reviews gehad van mensen welke niks bij mij besteld hebben. Ik heb ze verzocht om contact met mij op te nemen maar dat gebeurt niet. Ze hebben echt niks bij mij besteld (naam en de omschrijving in de review komen niet overeen met iets wat ik verkocht heb) Ik heb ze al geraporteerd maar daar gebeurt niks mee (volgens mij gaat daar ook niks mee gebeuren) wat kan ik doen?
 7. nick7203

  Prijzen te hoog

  Ik heb mijn opties bekeken en heb besloten dat mijn prijzen omhoog moeten (ik wil luxere aquaria af gaan leveren tegen een betaalbare prijs maar niet meer tegen bodemprijzen) De huidige offertes blijven uiteraard geldig en klanten welke al contact hebben opgenomen krijgen ook de lage prijzen. Ik wil de nieuwe prijzen begin oktober door gaan voeren maar hoe leg ik dat uit aan klanten? Ik denk dat er redelijk wat mogelijke klanten zijn welke de huidige prijzen hebben gezien en afhaken als ze de nieuwe prijzen zien (zeker als daar geen uitleg bij is) Hoe pak ik dit het beste aan?
 8. nick7203

  Prijzen te hoog

  Het is voor mij ook een optie om door te groeien en om meerdere inkomstenbronnen te creëren. Ik snap zelf ook wel dat het het een of het andere is maar op het forum zitten wel mensen met ervaring en verstand van dit soort dingen
 9. nick7203

  Prijzen te hoog

  Het bouwen van een luxe en duur aquarium is lastiger dan je denkt en veel klanten is een goede manier om naamsbekendheid te verkrijgen. Ik verdien nu genoeg maar ik vind het absoluut niet erg om meer te verdienen.
 10. nick7203

  Prijzen te hoog

  Je bedoelt de DIN normen? Deze heb Ik doorgenomen. Er gebeurt best veel qua verlichting pompen en dergelijke maar als je zoiets wilt ontwikkelen en produceren ben je al gauw een ton kwijt voor je ook maar iets verdient. Ik verdien genoeg met alleen het bouwen zelf maar ik zit een beetje in de knoop met de aquariumwinkel over de prijzen.
 11. nick7203

  Prijzen te hoog

  We leven wel in Nederland he. Ik heb een tijdje geprobeerd om een hogere winstmarge aan te houden maar de enige die daar beter van werd is de concurrent. Sommige mensen hebben heel veel over voor een mooi en degelijk aquarium maar de meesten willen veel voor weinig geld.
 12. nick7203

  Prijzen te hoog

  Het is in dit geval meer een soort van uitbreiding (klanten die bij hem in de winkel een aquarium kopen komen nu via een omweg toch bij mij terecht) Het is ook de bedoeling om een aquariumlijn op te zetten met zijn winkel als een van de verkooppunten.
 13. nick7203

  Prijzen te hoog

  Het betreft in dit geval maatwerk. Bij maatwerk word meestal wel marktonderzoek gedaan (daarom zijn mijn prijzen ook zolaag) Ik snap de dierenwinkel ook wel (we zitten 10km van elkaar af dus op Google kom je ons vrijsnel in hetzelfde rijtje tegen)
 14. nick7203

  Prijzen te hoog

  Hallo, Mocht dit topic in de verkeerde rubriek zijn dan mag hij verplaatst worden maar volgens mij staat hij goed. Ik heb laatst de eigenaar van een aquariumwinkel op bezoek gehad en die had wel interesse in maatwerk aquaria. Hij geeft aan dat 50% winstmarge op aquaria normaal is (en dat klopt aardig) Ik bied mijn aquaria nu tegen zeer scherpe prijzen aan maar deze zullen omhoog moeten (de aquariumwinkel is bang dat niemand aquaria bij hem gaat kopen omdat ze bij mij 50% goedkoper zijn) Ik kan hem daarin best begrijpen maar ik ben bang dat ik veel minder ga verkopen als de prijzen omhoog gaan. Is hier een oplossing voor? Nick
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept