Jump to content

nick7203

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Address
  markeloseweg 10, Laren GLD, Nederland, 7245TN, Netherlands
 • First name
  nick
 • Last name
  klomphaar
 • Company or organization name
  nicksaquaria
 • Email
  nicksaquaria@hotmail.com
 • Website address

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  Financiën / administratie en credit management

Company info

 • Location
  laren GLD
 1. Ik heb nu 200 klikken en 2000 keer zichtbaar. Volgens mij sta ik altijd bovenaan pagina 1
 2. Veel van deze zoekwoorden gebruik ik al. Mijn gemiddelde cpc is 55 cent en ik heb een klikratio van 10%.
 3. Ik vind dit wel een interessante discussie en er zitten wel goede ideeën tussen maar ik kan niet van allerlei dingen gaan doen. Ik ga over een paar weken op vakantie en na de tijd ga ik de machine ophalen (als ik met mijn oom op de vrachtwagen mee kan) Ik heb nog wel een paar "gefortuneerde" kennissen die waarschijnlijk wel in mijn bedrijf willen investeren.
 4. Er is lokaal wel interesse ( ik moet dus snel zijn) Ik heb die machine binnen een jaar terugverdient (en als ik door blijf groeien nog sneller)
 5. Recente cnc machines kosten al snel 40.000. De machine moet snel weg en de markt voor glasbewerkingsmachines is zeer klein. Ik kom deze machine bij toeval tegen en het is de enige machine in Europa onder de 5000 euro.
 6. Als je bijna 100 meter per maand verwerkt is zo'n machine vrij handig. Dat did machien voor 3000 te koop staat betekent niet dat ik hem voor 3000 koop, ze zijn al gezakt naar 2000 zonder dat ik ook maar een bod heb gedaan. Ik richt mij op aquaria en toebehoren en niet op gazon of tuinen. Dat ik de machine aan ga schaffen staat eigenlijk al vast.
 7. Het adverteren op adwords in combinatie met 15% korting begint vruchten af te werpen, ik heb al weer enkele aanvragen binnen.
 8. Ik heb zelf ook niet veel ervaring met planten en inrichten. Er zijn inderdaad genoeg ideeën maar ze zijn niet allemaal haalbaar.
 9. Een deel van de aquaria heb ik zelf gebouwd en een deel heb ik van internet gehaald (met toestemiing) als opvulling.
 10. Naast het feit dat deze glas bewerkingsmachines dan al weg is verdien je een zitmaaier of iets dergelijks niet in een zomer weer en ik heb geen vervoer.
 11. De levertijd valt mee (tussen de 2 en 4 weken) Het zijn vooral kleinere dingen (glassnijder, glasboortjes, opbergstelling, zaagbladen en materiaal) enkele grote dingen mag ik wel afschrijven, hier moet ik nog even naar kijken.
 12. Ik zal het even wat beter uitleggen. De omzet die ik hier heb aangegeven (4500)is ook van vorig kwartaal (ik ben eind vorig kwartaal begonnen) btw aangifte is gedaan na controle van een boekhouder en klopt wel.
 13. Ik ga het proberen via crowdfunding (circa 3000 euro) Wat moet ik hier precies voor aanleveren (ondernemingsplan enzo)?
 14. Ik ben al kvk ingeschreven en ik ben op de hoogte van voordelen zoals de kor (voor mij nu nog niet interessant) Bestaat er een soort template voor een ondernemingsplan?
 15. De machine moet weg ivm faillissement en kan werkend bezichtigd worden.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept