Jump to content

nick7203

Super Senior
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  markeloseweg 10, Laren GLD, Nederland, 7245TN, Netherlands
 • First name
  nick
 • Last name
  klomphaar
 • Company or organization name
  nicksaquaria
 • Email
  nicksaquaria@hotmail.com
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  Financiën / administratie en credit management

Company info

 • Location
  laren GLD
 1. Bij mijn huidige bank moet ik een handlichting hebben om een zakelijke rekening te openen dus het was of met zowel mijn zakelijke en priverekening naar een andere bank (waar je zonder handlichting een zakelijke rekening kunt openen) of een priverekening zakelijk gebruiken en daar is de bank mee akkoord gegaan.
 2. Hallo, Ik wil graag een tweede betaalrekening openen en deze als zakelijke gebruiken (ivm leeftijd is een zakelijke rekening openen niet zomaar mogelijk) ik heb echter op mijn huidige betaalrekening (dat wordt mijn priverekening) een bedrag staan waar ik zowel prive als zakelijk dingen van betaal (klanten betalen nu ook naar deze rekening) als ik een extra rekening open, moet ik dan gewoon een bedrag overmaken naar die rekening en dan vanaf die rekening gaan betalen en hoe verwerk ik dat in de boekhouding? En mocht ik over een tijd toch een echte zakelijke rekening willen openen ka
 3. heb het eerste kwartaal zonder factuurnummer gedaan, moet ik dat nog wijzigen?
 4. Ik vermoed dat de bon nog ergens op het schap ligt en uit de map is gevallen bij het oppakken. Ik kan me zo niet herinneren wat voor bon dat was (kwartaal 1 2019)
 5. Ik heb zojuist kwartaal 1 afgerond en merk een paar kleine probleempjes. 1: Als ik alle btw op de bonnen bij elkaar optel kom ik op 202,83 euro. Als ik van alle totaalbedragen inclusief btw de btw uitreken kom ik op 203,27, dit lijkt mij geen groot probleem maar ik vind het wel merkwaardig. 2: ik merk dat ik iets meer als 20 euro teveel heb teruggekregen (mogelijk een bonnetje kwijtgeraakt of wat dan ook) ik wil dit uiteraard wel weer terugbetalen maar het komt wel ongelukkig uit als ze er met een controle achter komen.
 6. Op het moment heb ik 2 mappen (inkoop en verkoop) verdeelt in 4 kwartalen met daarin alle facturen en aan het eind van ieder kwartaal een papiertje met het totale bedrag en de btw. Wat moet er in die lijst staan? Factuurnummer, leverancier, bedrag, btw, datum?
 7. Dat snap ik, het gaat in dit geval om vorig jaar (alle 4 kwartalen) Er staat dat ik enkel van de 10 grootste facturen een kopie mee moet sturen. Hoe moet ik dit met de overige facturen doen? Er staat dat dit in een grootboekrekening kan maar hoe moet ik dat invullen in een grootboekrekening? Ik heb e-boekhouden (nog niet gebruikt)
 8. Hallo, Ik ben 16 en vorig jaar begonnen met mijn bedrijf en ivm de onverwachte drukte is de boekhouding een beetje aan de kant komen te liggen. Ik moet nu voor de belasting het volgende inleveren; 1: Een specificatie van de voorbelasting (rubriek 5-b) waarop de btw van elke factuur afzonderlijk zichtbaar is. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een uitdraai van de grootboekrekening (en) van de voorbelasting zonder verdichtingen. 2: Wanneer het bedrag van de voorbelasting van de aangifte niet aansluit bij de specificatie, verzoek ik u een verklaring te geven voor het verschil met daarbi
 9. Is de reactie die ik onder de reviews plaats niet goed?
 10. Dat is niet dezelfde klant (andere naam, andere woonplaats en mett die klant ben ik er onderling uitgekomen)
 11. heeft Google geen mailadres zodat je ze direct kunt benaderen?
 12. er is er zojuist weer een bijgekomen, weer met het verhaal dat het glas scherp zou zijn. Ik ben van een 4,4 naar een 2,8 gegaan en ondanks dat ik er bij zet dat het geen klant is heb ik het gevoel dat klanten er wel op afschrikken
 13. Op google. Het zijn 1 ster beoordelingen, sommigen hebben helemaal geen inhoud en de andere gaan over scherp glas (terwijl al het glas netjes word afgeschuurd of geslepen)
 14. Hallo, Ik heb in de afgelopen 2 dagen 2 reviews gehad van mensen welke niks bij mij besteld hebben. Ik heb ze verzocht om contact met mij op te nemen maar dat gebeurt niet. Ze hebben echt niks bij mij besteld (naam en de omschrijving in de review komen niet overeen met iets wat ik verkocht heb) Ik heb ze al geraporteerd maar daar gebeurt niks mee (volgens mij gaat daar ook niks mee gebeuren) wat kan ik doen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept