Jump to content

jimmylove

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  anders
 1. Bedankt voor jullie reacties. Het zit namelijk zo: Cjib: We hebben boetes gereden door chauffeurs die wij niet meer konden verhalen op het loon (het ging om uitzendkrachten dus vaak kwamen de boetes als zij al niet meer in dienst waren) onze boekhouder zei dat cjib altijd betaald moet worden, dat ja altijd privé aansprakelijk bent. We hebben de turboliquidatie in januari gedaan. en daarna heeft de eigenaar dus nog een regeling getroffen met het CJIB, vanuit de BV. Deze heeft ze 2 keer in privé betaald.. omdat zij dacht dat ze in privé aansprakelijk was en cjib sowieso betaald moest worden. Qua belasting.. we hebben een een boekhouder die dus de hele administratie heeft nagekeken en nu komen er opeens correcties uit de boekhouding, dat er 17,000 euro nog betaald moet worden aan de belastingdienst... correcties over 2015 tm 2019. Dat is ook nog een groot probleem nu... Zijn we daar in privé voor aansprakelijk? We hadden iemand op kantoor zitten die de boekhouding deed hiervoor.
 2. Goedemiddag, Nee er waren geen baten op het moment van de turboliquidatie, de auto´s waren lease auto´s. Er waren echt alleen maar schulden, de turboliquidatie gaat 100% niet terug gedraaid kunnen worden. Alleen er wordt gezegd dat we alsnog in prive de cjib en belasting moeten betalen.. Dus we zitten nu te twijfelen of we moeten afwachten tot het naar een deurwaarder gaat met alle extra kosten van dien.. of dat we gewoon een regeling moeten treffen nu... We weten niet of het mogelijk is om in prive aansprakelijk gesteld te worden..
 3. Goedemiddag, Graag wil ik wat advies over het volgende, we zijn na 2,5 jaar met onze bv ten onder gegaan. We hebben een turboliquidatie laten uitvoeren op advies van derden. Nu zitten we met een aantal dingen, schuld aan belasting en schuld aan cjib (we hadden 40 werknemers, ook auto´s van de zaak waar veel boetes mee zijn gereden) Nu dacht ik dat alle schulden binnen de bv blijven, echter willen ze ons wijs maken dat wij de belasting dienst en cjib vanuit prive moeten gaan betalen en daar een regeling mee moeten treffen. Ik hoop dat jullie ons hierbij kunnen helpen met advies. Alvast bedankt. Mvg, jimmy

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept