Jump to content

Bart.S

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken

Company info

 • Location
  Barneveld
 1. Dank voor jullie reacties. Ik had wat meer info verwacht, maar ik neem het verder op met mn boekhouder. Nogmaals dank!
 2. Dank je, die vond ik ook, alleen niet aan-klikbaar of meer info : -(
 3. Ik ben me ervan bewust dat dit een gedateerd forum bericht is, maar ik ben op zoek naar info over het ‘nooit meer dan de werkelijke autokosten’ —> kan iemand zeggen waar ik op de site(s) van de overheid, Belastingdienst?, hierover info kan vinden?
 4. Dank voor alle reacties. Ik weet voldoende (m’n plan gaat niet werken ;- ))
 5. Dank voor je reactie. Zou ik dit kunnen oplossen door de verkoop via een derde te doen. Dus ik verkoop hem eerst van mijn vrouw naar een buitenstaander en ik koop hem in mijn eenmanszaak weer terug van die buitenstaander?
 6. Goedemorgen, Mag ik jullie advies met betrekking tot onderstaande: Mijn vrouw heeft een auto (op haar naam) welke in januari 15 jaar oud wordt. Ik zou graag die auto op dat moment over doen naar mijn eenmans zaak, zodat het gebruik daarvan aantrekkelijker wordt (youngtimer regeling). Uiteraard ga ik dan ook bijtelling betalen. Op welke manier kan ik dit administratief verwerken? Is er sprake van koop/verkoop? Ik kijk uit naar jullie reactie,
 7. Dank voor je reactie, fijn! Kun je iets meer zeggen over die juridische kant? Ik zou de auto ook als privé gaan gebruiken en natuurlijk netjes bijtelling gaan betalen. Is er dan ergens een risico?
 8. Adviesvraag: voor de financial lease van een auto valt het mij op dat wanneer ik deze (online) bereken op mijn eigen naam (particulier) het tarief lager is dan wanneer ik het als bedrijf laten berekenen. Het scheelt 0,6%. Maakt het - in het geval van een eenmanszaak - uit of de financial lease staat geregistreerd op mijn eigen naam in plaats van op mijn bedrijfsnaam? Ik kijk uit naar jullie reactie(s).
 9. Dank voor je snelle en duidelijke reactie
 10. Heren / dames, Mag ik jullie advies bij de volgende vraag: graag zou ik een 2de auto aankopen (eenmanszaak) en ook deze deels privé rijden. Uiteraard betaal ik voor de eerste / huidige en de tweede auto netjes bijtelling. Is daar vanuit fiscale regels of andere regelgeving iets op tegen? Ik kijk uit naar jullie reactie,
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept