Jump to content

Shanna6

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • How did you find us:
    zoekmachine
  1. Bedankt voor je snelle reactie! Ik voel me zeer welkom al ben ik zelf “nog” geen ondernemer. Ik zal de verzekeringskosten dan gewoon boeken in de administratie en vooralsnog geen factuur er bij voegen.
  2. Beste lezers, Mijn partner is voor zichzelf begonnen als zink en loodwerker. Nu doe ik de administratie samen met hem en ik loop er tegen aan dat ik voor de verzekeringspremies niet voor elke maand een factuur ontvangen heb en ik vraag mij ook af of ik dit moet hebben bij het indienen van de eerste omzetbelasting. Ik weet dat je op assurantiebelasting niets kan terugkrijgen maar ik kan me ook zo voor stellen dat de belastingdienst bewijzen wil zien voor elke betaling. Mijn partner wil niet per jaar gaan betalen, dit zou administratie besparen maar voor nu niet een fijne oplossing. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. met vriendelijke groet, shanna
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept