Jump to content

Henk1234

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders
 1. Heel erg bedankt nogmaals dat u dit allemaal typt en de tijd er voor neemt. Heeft zeker geholpen, en zal zeker gaan kijken naar die 5 a4tjes.
 2. Super erg bedankt dat je de tijd er voor neemt om zoon verhaal te schrijven en dingen op te zoeken. Alleen wat je zegt dat van dat BBL en BOL is het voor mij op dit moment niet zo makkelijk om terug te gaan naar een normale school, ik heb namelijk een best groot verleden en heb altijd al op speciaal onderwijs gezeten vanwege mijn ADHD. Ik zou dan dus eerst naar een soort andere school moeten een half jaar met super veel begeleiding wat dus geen 4 dagen werk 1 dag school kan zijn. Het is een school dat je van 9 tot 4 gewoon knetter hard moet werken voor iets wat niet super veel zin heeft.
 3. Jaaa die had ik ook gezien en gelezen best inspirerend. Alleen maken hun alleen maar t-shirts, en alles word in Nederland gemaakt wat best duur is volgens mij.
 4. Uhmm ik ben nog leerplichtig en heb daar wel problemen mee met leerplicht, maar ik wil nu dus de opleiding AOV gaan volgen wat mij best passend lijkt met wat ik wil doen. En ik heb geen middelbare diploma of iets wat daar op lijkt helaas :) Die AOV opleiding is super voor mij want ik hoef alleen maar veel motivatie te hebben om daar aan de slag te kunnen. Algemene Ondernemersvaardigheden (AOV)
 5. Ja dat is zeker waar wat je zei over kritiek :D geef ik je gelijk in. Wel inspirerend dat je op je 17e al een bedrijf op gestart. Vriend van mij heeft nu ook al een bedrijf in scooters ( alles legaal) Alleen hulpje of werknemer worden van iemand zie ik niet zo zitten. Wil als ik op mijn sterf bed lig weten dat ik er alles aan heb gedaan om de wereld een stukje beter te maken. :D
 6. Mijn interesse ligt in het verbeteren van de wereld op dit moment gaat de wereld kapot aan allerlei dingen. wil graag iets in de kleding beginnen een zo duurzaam bedrijf, verzending zo duurzaam letterlijk alles proberen om het zo duurzaam mogelijk te maken. Elke mens heeft kleding nodig dus waarom niet proberen de wereld met mijn bedrijf (dan) te beïnvloeden om zoon kleding stuk te kopen wat duurzaam wordt gemaakt. Wil geen (Hulpje) worden hihi.
 7. Hee hallo, Ik ben een 17 jarige school verlater die geen enkel diploma heeft op dit moment ik kan er ook geen meer halen helaas (Middelbare School diploma) Ik wil graag later een goed lopend bedrijf hebben maar hoe leer ik dit? Moet ik een cursus of opleiding volgen? Maar dan ook nog de vraag waar? En moet ik er perse een diploma voor hebben? Of moet ik gewoon naar een bedrijf gaan en vragen of ik daar wat ervaring op kan doen en wat dingetjes gratis doen? Ik wil namelijk tot mijn 18e alle informatie zoeken en leren over hoe je nou een goed lopend bedrijf krijgt en dan ui
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept