Jump to content

teveelkoffie

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Bedankt voor de hulp. Zal dan toch een kwartaalaangifte zijn. Ik denk dat veel kleine ondernemers die voor de kor kiezen en bv google diensten afnemen, hiermee de mist in zullen gaan. Ik ga de aanvraag brief dan maar snel zelf langsbrengen, met meteen het verzoek om - indien mogelijk - er jaaraangifte van te maken.
 2. Bedankt voor het meedenken. Ik heb nog even hoopvol voor het eerst ook op het oude portaal ingelogd, maar zowel op nieuw en oud portaal zijn voor mij helaas geen beschikbare open btw aangiftes meer te zien, ook geen los formulier.
 3. Misschien eerst een makkelijkere vraag Misschien weet iemand die ooit een schriftelijke btw aangifte (incidentele aangifte) aangevraagd heeft, of daar een inlever- en betaaldatum op stond op basis van het kwartaal, of op basis van de datum aanvraag + zo lang in de toekomst? Ik vind het raar dat nergens informatie hierover te vinden is. (Wel info over Belgie gevonden, en is daar kwartaalaangifte) En indien kwartaalaangifte: kun je in een volgend kwartaal een correctie opgeven als het om een klein bedrag gaat, net als normale btw aangifte?
 4. Hallo allemaal, Ik heb me sinds 1 jan 2020 aangemeld voor de nieuwe kor regeling, en ik besef me nu pas dat ik toch incidentele BTW aangifte moet doen. Ik neem namelijk een dienst af van Google, die dit vanuit Ierland factureert met verlegging van de BTW. Voor die incidentele btw aangifte moet ik dan schriftelijk een formulier aanvragen. Maar moet dit elk kwartaal? (In dat geval ga ik dat dus niet meer op tijd redden) Het gaat dit kwartaal maar om 25euro btw. Zonde om dan een boete van 60euro te krijgen. Of wordt een incidentele btw aangifte over het hele jaar gedaan? Vorig jaar deed ik trouwens per kwartaal btw aangifte.
 5. Ivm ebay plannen eens naar gekeken, en http://intime.delivery/deutsche-post leek me een goede oplossing, zolang je 5 getraceerde of 7 ongetraceerde zendingen tegelijk aanbiedt, kosteloos bij DPD punt inleveren, en het wordt met een kleine meerprijs via deutsche post verzonden. Maar nog geen ervaring mee.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept