Jump to content

Ingridje

Newbee
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe

Recent activities

  1. Dag Tim, dank voor je antwoord. Ik denk nu dat ik in februari, in mijn vrije tijd, die opleiding ga doen en me ga verdiepen in de mogelijkheden om te starten. Ik denk dat ik daar tm mei voor nodig heb. De beslissing om wel/niet ondernemer te gaan worden, neem ik pas na afloop van de opleiding, eind mei. De WW start per mei, dus zal waarschijnlijk deze opleiding geen probleem zijn.... denk ik.
  2. Goedenavond, ik heb een vraag over het oriënteren op een eigen bedrijf terwijl ik nog geen WW heb. Ik heb in december 2019 een VSO getekend, blijf tot mei 2020 in dienst en zal per 1 mei een WW-uitkering kunnen aanvragen, waarvan ik aanneem dat die toegekend gaat worden. Ik wil me nu al gaan oriënteren om per september als franchise-ondernemer te starten. Hiervoor heb ik een paar maanden nodig dat ik bij de franchise-gever een opleiding volg en vrij kan beschikken over al hun informatie om goed in te kunnen schatten of ik dit inderdaad wil. Daarna, ongeveer in juni, zal ik het definitieve besluit nemen of ik wel of niet als franchiseondernemer ga starten. Mijn vraag is of het voorbereidende werk wordt gezien als 'bezig zijnde met eigen onderneming', want dan zou ik dus geen startperiode krijgen. Wie weet dit? Want, ik heb nog geen werkcoach bij het UWV die mij hierover kan adviseren. groet, Ingrid
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept