Jump to content

paulvandun

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Dank je wel Cosara! Ik zal gebruikmaken van de KOR totdat ik de € 20.000,- overschrijd en vanaf dan 21% BTW in rekening brengen bij mijn cliënten ongeacht hun herkomst en deze in Nederland opgeven in mijn btw-aangifte.
 2. Wat voor consequenties heeft dit voor de mijn btw-aangifte? Geldt voor mij dan standaard de 21% btw voor de diensten die ik verleen onafhankelijk van land van herkomst van mijn cliënten?
 3. Met mijn onderneming wil ik 1-op-1 coaching leveren aan cliënten gericht op leefstijladvies. Acquisitie zal plaatsvinden via Facebook groepen en mijn cliënten kunnen dus buiten Europa gesitueerd zijn. Klopt het dat dit ik te maken heb met het verlenen van digitale diensten eventueel buiten Europa? Zo ja, is het zo dat wanneer ik een cliënt werf buiten Europa dat ik 0% BTW in rekening mag brengen? Is het handig om me aan te melden voor de KOR omdat ik dan over de eerste € 20.000,- geen belasting hoef te betalen? Is het hiernaast ook verstandig om me direct aan te melden voor MOSS omdat ik mogelijk ook cliënten werf binnen Europa? Alvast bedankt voor de moeite! -Paul
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept