FMdeRuiter

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe

FMdeRuiter's trofeeën

  1. Beste Highio, Bedankt voor uw antwoord. Ik ben geen ondernemer. Ik ga werken voor een hotel (2 vestigingen) en ben dan verantwoordelijk voor de keuken(s) Op een vestiging zijn de personeelskosten te hoog 45%. Ik probeer duidelijk te krijgen in hoeverre de keuken “te duur is”. (Inkoop is goed) De keuken wordt idd apart gezien er komen zeker gasten die niet in het hotel zitten.
  2. Goedemorgen, Excuses voor de verwarring. Ik zou graag willen weten aan de hand van de kosten van het keukenpersoneel wanneer deze rendabel is. Bij een hotel wordt een richtlijn gegeven van 33% als personeelskosten van de totale omzet. Waar in de omzetcijfers zet ik de personeelskosten van keuken in af?
  3. Goedenavond, Ik heb een vraag. Stel ik heb een hotel met een restaurant. Ik kan uit mijn cijfers uitmaken wat ik per maand kwijt ben een keukenpersoneel. Moet ik om het percentage van het keukenpersoneel tov van de omzet de totale omzet van het restaurant doen of enkel de “food”? bijvoorbeeld: *kosten keukenpersoneel =10.000 *omzet restaurant = 30.000 (20.000 food, 10.000 dranken) dus in dit geval wordt het 33% of 50% Ik meende altijd dat het de gehele omzet was. want door het eten drinkt men andersom. in bovenstaand voorbeeld heb ik het ontbijt achterwege gelaten. alvast bedankt Fred
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.