Jump to content

Oudere

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Dit rijtje kan worden ge-update 14 bij Trustpilot en 10 op klacht.nl, al worden nieuwe klachten direkt betwist en zijn dan niet meer leesbaar. Na de uitzending van Kassa over Vandaag Online druppelen de klachten binnen.
 2. nu maar hopen dat dit in collectieve zaak wel wordt opgepakt. De vraag is in iedergeval beantwoord, als het resultaat net zo snel en bevredigend is dan zijn we erg blij.
 3. Je doelgroep van 15 tot 18 jarigen met U aanspreken zal zeker niet bijdragen.
 4. Beter iets bestraft dan niets. Nu wordt er enkel naar het contract gekeken. Niet naar de manier waarmee het gecamoufleerd door valse beloftes tot stand komt. Nog buiten beschouwing gelaten dat het lijkt alsof ze juist willen dat er na 3 maanden wordt opgezegd zodat ze restboete kunnen innen. Er is totaal geen intentie om te werken of gehoor te geven aan de wens van de opdrachtgever. Ze prutsen wat in elkaar en klaar volgens contract. Niet tevreden ? Dan bel of mail je maar net zolang totdat je geduld op is en van ze af wil en dan kunnen ze weer een restboete innen.
 5. Een website met 5 pagina's die inhoudelijk niets voorstellen of simpel gekopieerd worden van je eigen website. Hoe je het noemt is niet erg van belang. Ze maken niet waar wat ze beloven. Het verkopen van contracten is hun verdienmodel, niet het waarmaken van loze beloftes. Zeer benieuwd hoe België dit gaat aanpakken en of Nederland meekijkt en luistert. Zou erg fijn zijn als dit net als acquisitie fraude kan worden bestraft.
 6. Bij klacht.nl staan bij Noord nederland online vergelijkbare klachten en bij MKB online adviseurs zelfs een nieuwe klacht dat er nog incasso's binnenkomen nadat de overeenkomst was afgelopen.
 7. Met een groep gedupeerden van Vandaag Online en Noord Nederland Online, voorheen Zuid Nederland Online en Mkb adviseurs online, zoeken deze gedupeerden een manier om de misleidende wurgcontracten nietig dan wel ongeldig te laten verklaren. De uitvoering lijkt niet op de beloftes. De topics over Mkb clickservice en proximedia, realgen, kunnen alle een voor een letterlijk worden overgenomen. Op Klacht.nl en Truspilot is genoeg te vinden over de bekende werkwijze, : mooi verhaal, 5 landingspagina, veel bezoekers, tekenen en 4 jaar betalen voor minder dan minimaal result
 8. In Brussel heb ik inmiddels begrepen, dat was wel een belangrijk detail. Gaan er ook Nederlanders heen die de Franse taal machtig zijn?
 9. De facebook gedupeerden groep zit met smart te wachten om de bevindingen met Vandaag online te delen. Graag worden we wegwijs gemaakt op dit forum zodat we dit in de juiste rubriek kunnen plaatsen.
 10. Kan je hier meer over vertellen, waar en hoe laat en wat is de aanklacht?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept