Jump to content

Stef van der Veldt

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Stef
 • Last name
  van der Veldt

Company info

 • Location
  Amsterdam

Recent activities

 1. Beste Joost, De overeenkomst dient aangegaan te worden met een Belgische vennootschap en Belgisch recht wordt van toepassing verklaard op alle contractuele documenten
 2. Beste, Als zelfstandig ondernemer wil ik graag mijn producten gaan aanbieden via diverse platformen. Echter in een van de algemene gebruiksvoorwaarden die ik daartoe dien te ondertekenen staat een clausule dat ik mij als verkoper houd aan alle relevante Nederlandse wetgeving. Dit terwijl er Belgisch recht van toepassing is op de gehele overeenkomst. Ik vind deze clausule heel breed opgesteld en mijn vraag is dan ook of een dergelijke clausule rechtsgeldig is aangezien er voor mij als verkoper geen duidelijkheid bestaat aan welke precieze wetgeving ik mij dien te houden.
 3. Hi all, Mijn vraag betreft het volgende: Is het als verkoper toegestaan om desgevraagd officiële voetbalshirts te voorzien van standaard bedrukking. Dat wil zeggen, niet de bedrukking die de club/competitie zelf toepast. Ik neem aan dat dit voor een eigen naam geen probleem is, maar is het ook toegestaan om een voetbalshirt te bedrukken met een naam + nummer van bestaande voetballers of zijn dit beschermde merkrechten? Alvast bedankt!
 4. Beste Frank, Hiermee willen we een extra commerciele garantie aanbieden bovenop de wettelijke garantie
 5. Hi all, Ik heb een vraag omtrent de terhandstelling van garantie aan (B2C). Aan wat voor eisen moet een verkoper voldoen voor de terhandstelling van de garantieregeling aan consumenten? Is het mogelijk om op een verpakking een QR code/link te plaatsen welke verwijst naar de garantieregeling? Ik hoor het graag! MVG
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept