Jump to content

Pasqua

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Dankjewel voor je bericht. Ik geloof dat ik snap wat je zegt. Vervolgens vraag ik mij af : Als ik ervoor kies als zzp te werken in vk. Moet ik dan aangifte doen in vk? Ik ga ervan uit dat ik dan income tax betaal aan england. Moet ik dan daarna ook nog aangifte in NL? en wordt er dan nog een keer inkomstenbelasting gerekend in nl? (En zou dat dan trouwens niet ook gelden als ik in loondienst ben?) Is er nog iets aan te raden uit ervaring, loondienst of zzp mbt ingewikkeldheid met aangifte ed, en voor of nadelige belasting bedragen in NL?
 2. Hoi, Ik ben zzp'r in NL, en heb werk aangeboden gekregen in England. Ik ga dat nu de komende 3 maanden als tryout doen. Ivm met belasting voor of nadelen vraag ik mij nu af of ik beter bij hun in loondienst ga of als zelfstandige? (Side-note: Wat ik tot nu toe heb begrepen is dat ik als zzp met de (uk)inkomsten onder de Engelse belasting grens blijf waardoor ik maar heel weinig hoef af te dragen, als het bedrijf mij in dienst neemt betalen zij een veel hogere tax bij voorhand. (Dit geheel heeft evt. weer invloed op het budget dat er is om mij uurloon vast te stellen.. ))
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept