Jump to content

Flipje

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50

Company info

 • Location
  Zaltbommel
 • Branch
  Advies
 1. Er staat geen einddatum op de order en er is geen (vaste) frequentie afgesproken. In onze algemene voorwaarden heb ik er niets van terug gevonden.
 2. Keuze staat volledig los van Corona maar heeft te maken met kostenbesparing. We werken uitsluitend op projectbasis (bij al onze klanten), voor de ene klant 1 dag per week, voor de ander bij wijze 1 dag per maand. Dan kun je, afhankelijk van het bedrag, lang met een inkooporder doen. We hebben er geen schrijven van ontvangen. Het is besproken door de contactpersoon van onze klant met mijn collega.
 3. Onze organisatie heeft 4 jaar geleden een inkooporder ontvangen van opdrachtgever X na het versturen van een offerte voor advieswerkzaamheden. Werkzaamheden vinden nog steeds plaats, order is nog niet volledig verbruikt. Facturen worden maandelijks achteraf verstuurd op basis van werkelijk gemaakte uren. Nu heeft X het beleid aangepast en mag er niet meer met externen gewerkt worden. Inkooporder is echter nog niet volledig verbruikt. In hoeverre hebben wij recht om het resterende bedrag van de inkooporder alsnog te gebruiken voor advies c.q. te factureren?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept