Jump to content

Vahrys

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Dus wij hebben zonet het nieuws ontvangen dat de rechter in Den Haag heeft besloten dat de avondklok per direct moet worden opgedoekt. Wat betekent dit voor ondernemers? Zijn wij nog wel steeds verplicht om ons bijv. aan de huidige avondkloktijden te houden? Zijn wij in overtreding als wij bezoekers toelaten tot na 20:45 of zelfs na de voorafgaande openingstijd van 22:00? Kunnen er wellicht nog sancties volgen, als de overheid als nog haar gelijk krijgt in hoger beroep? Hoe zit dit allemaal? Dit laatste nieuws is enorm verwarrend en frustrerend!
  2. Hallo allemaal, ik probeer sinds vorige week al een eHerkenning-account aan te maken om die aanvraag voor Tegemoetkoming in te dienen, maar de registratie verloopt enorm traag. Ik heb nu een lopende aanvraag bij KPN lopen, waar zij dus iemand van AMT Groep sturen om jouw identiteit persoonlijk te verifiëren (moet dit echt zo omslachtig?), en daarnaast ook geprobeerd een aanvraag in te dienen bij Digidentity (deze moeten mijn gegevens bij mijn VOF ''zoals die geregistreerd bij de KvK nog verifiëren''). Is een eHerkenning-account echt nodig als je de aanvraag probeert in te dienen al
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept