Jump to content

SteijeP

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. SteijeP

  Verzending LVB hulp nodig

  Beste medeondernemers, Ik wil mijn producten vanuit huis naar het logistiek warenhuis van bol.com verzenden. Ik heb 100 producten ingekocht. Dit is verpakt in totaal 25 dozen. De opmetingen van een doos zijn als volgt: 42cm x 33cm x 25,5cm. Het gewicht per doos is 24 kg. Ik heb al met een aantal grote pakket bedrijven contact gehad over de prijs en verzending van mijn producten. Ik moet tussen de 250-500€ betalen voor deze zending. Ik zoek een bedrijf dat dit voor mij kan verzenden voor 100-150€ en dat dit dan ook ophaalt bij mij thuis. Iemand enig advies?
 2. Hi, ik had een vraagje betreft ce certificaten.. Ik ga verkopen op bol.com, mijn product zit in de categorie speelgoed, overig, overig. Er staat op internet dat je als je verkoopt in de sector speelgoed je een CE-certificaat nodig hebt. Als ik zelf logisch nadenk, lijkt het me onlogisch dat mijn product een ce nodig heeft. Is er iemand die misschien een lijst heeft met producten die een ce nodig hebben of kan iemand mij even persoonlijk helpen? Groeten Steije
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept