Jump to content

negotiator83

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Heb een vraag over het produceren van een product wat enkel geschikt is al accessoire voor een bepaald product. Dus hierbij valt te denken aan cupjes die enkel in een Nespresso apparaat passen. De producent van het product biedt deze accessoire ook zelf aan echter denken wij hem beter te kunnen maken. Moeten wij hier nog ergens op letten? En zijn er een minimaal aan punten waarop deze accessoire af moeten wijken tov het origineel? Kortom, mag het zomaar en zo ja, waar moeten wij rekening mee houden?
 2. Bedankt voor jullie input. Is het dan aan te raden op 1 werkmaatschappij op richten met daarboven 3 personal holdings om zo vanuit de werkmaatschappij managementfee uit te laten keren aan de holding? Of maak ik nu een denkfout?
 3. Hallo, Heb een vraag mbt de verdeling van aandelen. Zag al diverse vragen gesteld over deze verdeling maar omdat elke situatie weer verschillend is wil ik toch mijn casus aan jullie voor leggen. Wij zijn momenteel bezig met het oprichten van een bedrijf. Het bedrijf zal zich bezig gaan houden met het vervaardigen van een product. Nu is het zo dat we met 3 personen zijn. Persoon A heeft het netwerk aan inkoopzijde wat betekent dat hij alle contacten op dat vlak heeft waar we direct gebruik van kunnen maken. Naast de contacten kunnen we wellicht gebruik maken van schaalvoordelen en k
 4. Dag Axel, Thanks voor je bericht! Wat zou belastingtechnisch in een dergelijke situatie het meest voor de hand liggen?
 5. Beste forumleden, Ik bezit momenteel samen met een vriend 3 panden welke geschikt zijn voor de verhuur en we zijn van plan om in de toekomst wellicht meerdere panden aan te schaffen. Gelet op de toekomstige plannen van het kabinet om box 3 volledig op de schop te gooien, is het voor mij wellicht interessant om dergelijke panden in een rechtsvorm te gieten. Tevens speelt mee dat de Belastingdienst op een gegeven moment wellicht zou kunnen stellen dat er sprake is van winst uit onderneming of resultaat uit overige werkzaamheden wat betekent dat we in box 1 belast zullen worden. Hoe d
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept