Jump to content

Skyhigh86

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer

Recent activities

  1. Het gaat om een derde partij die het bedrijf aansprakelijk stelt (de BV heeft werkzaamheden uitgevoerd bij klant, klant claimt dat er schade is ontstaan en stelt BV aansprakelijk) Mijn boekhouder heeft de turboliquidatie uitgevoerd. Ik heb er zelf weinig voor gedaan, alleen de laatste openstaande kosten betaald. De rest heeft de boekhouder verzorgd.
  2. Ik heb een nogal lastige vraag en hoop dat hier iemand is die mij kan helpen of kan verwijzen naar meer juridische informatie. Het gaat om een BV die is beëindigd middels een turboliquidatie; er waren geen kosten, baten en activiteiten meer. De BV kreeg tijdens het proces van ontbinden te maken met een aansprakelijkheid. Omdat er een aansprakelijkheidsverzekering was, is de zaak in behandeling genomen bij de verzekeraar. De verzekeraar is nu al een jaar bezig om de situatie scherp te krijgen en juridisch na te gaan of de aansprakelijkheid gegrond is. Naar mijn mening is dat niet
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept