Jump to content

Bigbig

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen, maar hopelijk ben ik hier aan het juiste adres. Ik heb een geweldig idee gekregen dat de wereld kan veranderen, indien het mogelijk is het uit te vinden. Hoezo? Nou, ik heb een idee gekregen voor een apparaat dat verdere verspreiding van het coronavirus zal voorkomen, maar, zoals ik al eerder zei, ik weet niet of het mogelijk is om zo'n apparaat te maken, daarom ben ik hier. Ik heb wel enkele voorwaarden, heb je interesse, reageer dan. Heb je geen interesse, post hier dan alsjeblieft niks, om mensen die geinteresseerd zijn niet te laten schikken. Hopelijk breek ik geen regels op deze forum door dit oproep. Ik kan het idee weggeven, maar de groupies krijg ik dan niet. Neem mij alsjeblieft serieus. Dit is een zeer serieuze zaak; we kunnen de wereld redden. Ban mij alsjeblieft niet, doe ik iets verkeerds, waarschuw me dan, alsjeblieft, in plaats van mij te bannen. Ik voel me op het moment niet goed, omdat ik iets verkeerds heb gegeten, maar binnen 2 dagen is het afgelopen; ik ben van plan om het idee dan op papier te zetten. Maar reageer je op een goede manier, dan doe ik het misschien eerder. Het lijkt een hele grote grap, maar zoals ik al zei, ik ben serieus en wil de wereld helpen. Onderschat mij alsjeblieft niet.
  2. Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen, maar hopelijk ben ik hier aan het juiste adres. Ik heb een geweldig idee gekregen dat de wereld kan veranderen, indien het mogelijk is het uit te vinden. Hoezo? Nou, ik heb een idee gekregen voor een apparaat dat verdere verspreiding van het coronavirus zal voorkomen, maar, zoals ik al eerder zei, ik weet niet of het mogelijk is om zo'n apparaat te maken, daarom ben ik hier. Ik heb wel enkele voorwaarden, heb je interesse, reageer dan. Heb je geen interesse, post hier dan alsjeblieft niks, om mensen die geinteresseerd zijn niet te laten schikken. Hopelijk breek ik geen regels op deze forum door dit oproep. Ik kan het idee weggeven, maar de groupies krijg ik dan niet. Neem mij alsjeblieft serieus. Dit is een zeer serieuze zaak; we kunnen de wereld redden. Ban mij alsjeblieft niet, doe ik iets verkeerds, waarschuw me dan, alsjeblieft, in plaats van mij te bannen. Ik voel me op het moment niet goed, omdat ik iets verkeerds heb gegeten, maar binnen 2 dagen is het afgelopen; ik ben van plan om het idee dan op papier te zetten. Maar reageer je op een goede manier, dan doe ik het misschien eerder. Het lijkt een hele grote grap, maar zoals ik al zei, ik ben serieus en wil de wereld helpen. Onderschat mij alsjeblieft niet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept