Jump to content

Bigbig

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Bedankt voor alle antwoorden. Ik ga nog meer onderzoek doen en kom misschien terug voor meer duidelijkheid van jullie.
 2. Stel dat ik een software ontwikkel en het patenteer. Nou, met deze software laat je een mechanische arm draaien, die ook gepatenteerd is. Stel dat iemand nou een arm ontwikkelt die ook kan draaien, met een andere mechanisme, maar een software hiervoor gebruikt die aan de mijne gelijk is of er sterk op lijkt, of liever nog, dezelfde software, maar voor een hand met een andere mechanisme. Is mijn idee dan nog steeds beschermd; zowel de hand als de software? Kan ik deze persoon nog aanklagen?
 3. Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen, maar hopelijk ben ik hier aan het juiste adres. Ik heb een geweldig idee gekregen dat de wereld kan veranderen, indien het mogelijk is het uit te vinden. Hoezo? Nou, ik heb een idee gekregen voor een apparaat dat verdere verspreiding van het coronavirus zal voorkomen, maar, zoals ik al eerder zei, ik weet niet of het mogelijk is om zo'n apparaat te maken, daarom ben ik hier. Ik heb wel enkele voorwaarden, heb je interesse, reageer dan. Heb je geen interesse, post hier dan alsjeblieft niks, om mensen die geinteresseerd zijn niet te laten schikken. Hop
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept