Jump to content

Agnetha H

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Dank voor jullie reacties ! Hier kan ik mee verder ! "Helaas'' ga ik dit jaar dat drempel halen, ik zit nu op ruim 30K. Voor het aanvragen van een BTW nummer in België en Duitsland heb ik inmiddels de aanvraagformulieren en informatie al binnen, dus dit gaat wel goed komen. Het probleem is nu Frankrijk, omdat er weinig informatie te vinden is via Google. Hoe lang duurt het met het aanvragen van een BTW nummer in België en Duitsland ? Hopelijk ook niet tot 6 maanden ?
  2. Hi! We gaan met een webwinkel starten vanuit een onderneming in Nederland. De verwachte verkoop aan particulieren zullen het grensbedrag overschrijden en dus hebben we een BTW nummer nodig in Frankrijk. Heeft iemand ervaring met het aanvragen van een BTW nummer in Frankrijk ? Zouden jullie de informatie kunnen delen ? Ik heb wel gegoogeld, maar vind het niet zo gauw de informatie. Alvast bedankt !
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept