Jump to content

Vinod915

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Idd, het klonk te mooi om waar te zijn en zoals anderen al aangeven dan zouden alle ondernemers dit doen. Bedankt iedereen voor jullie bijdrage.
 2. Het werd gesuggereerd om de bijtelling te vermijden zelfs na de overschreden 500 KM. Ik blijf er toch nog sceptisch over gezien ik geen relevante informatie kan vinden hierover. In ieder geval, bedankt heren voor jullie antwoorden. Er kan een slot op dit topic!
 3. Bedankt voor uw vlotte reactie. Dat dacht ik inderdaad ook. Wellicht een verkooppraatje..
 4. Beste allen, Geen bijtelling betalen als de onderneming een promotie auto koopt/creëert. Deze auto wordt dan volledig worden bestickerd met logo's etc. Ik was onlangs bij de Mercedes dealer en kreeg de bovenstaande statement te hoor. Het schijnt mogelijk te zijn, maar ik ben er nog al sceptisch over. In zo'n geval is het dus mogelijk om geen bijtelling te betalen zelfs als de 500KM wordt overschreden. Ik heb het een en ander rond gevraagd aan andere ondernemers en wat gegoogled, maar ik heb weinig informatie kunnen vinden. Is er wellicht iemand die dit kan b
 5. Beste allen, Allereerst, excuses als ik iets post wat ik met de zoekfunctie kan vinden, maar ik heb helaas geen antwoord kunnen vinden op mijn vraag. Achtergrond: Ik had een aantal jaren geleden een holdingstructuur opgericht. Ik had er toen weinig mee gedaan vanwege geannuleerde projecten. Ik heb wel de aangiftes ieder jaar ingediend etc. Maar goed, nu komt daar verandering in. Per 2020 zal de werk BV inkomsten genereren en groeien. Vraagstuk 1: Ik begrijp nog niet 100% hoe de inkomstenstromingen naar prive werken. Even theoretisch gesproken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept