Jump to content

MishaO12

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • First name
  Misha
 • Last name
  Daal

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Zoo te zien, jij bent ook een van bank of financiering - medewerkers die voor 2 of 3k salaris werkt, die echte een bedrijf leven niet begrijpen.
 2. Waar kan ik zoo een voorbeeld voorwaarden vinden. Ik ga persoonlijk garant staan voor geleende bedrag.
 3. 940.000,- + DGA geld zit er in 265k dat is totaal. Mag dit wettelijk in openbaar lening open zetten ? via we mijn marketing kanalen?
 4. Ik heb vorige jaar 165000,- winst gemaakt, Dit jaar 1stekw 2020 30k winst gemaakt, maar vanaf 18 maart tot nu liggen alles promotie werk plat 90% omzet verlies. Winst 1ste kw iets minder dan vorige jaar. Mijn maandelijks kosten zijn +/-35k per maand. Winst van vorige jaar en daarvoor zijn ook geïnvesteerd in feb-2020 ontwikkeling en ook tot nu bedrijf runnend gehouden. Dus nu weinig geen geld. Ik zie geen enkele adviseurs mij zaak begrijpt, ze praten allen excel berekening. Ik ben ook Crouwdfunding langs gewest en al paar maanden nog bezig. Het lukt nog niet. Daarom denk ik dat zelf opzoek gaat naar investeerder. Ik zie wel soms dat investeerder willen wel maar tussen komenden geldhandelaars(zoals banken, adviseurs ect..) blokkeren de investeerders. Maar mijn vraag: Mag ik zelf geld verlener zoeken en verwen vanaf €250 euro tot 1000 euro(via flyver, Fecebook of google add.) zodat ze met mij een getekende contract-lening aan kan met 7% of 8% rente? mag dit in Nederland ? Ik heb een onderpand van mijn huis overwaarde 230.000,- en een bedrijf die ik zelf 940.000 geïnvesteerd heb, Mijn bedrijf is +/- 4 to 5.000.000,- waard. Mijn aandelen ook als onderpand.
 5. Ik heb 1ste 2 termijnen te laat betaald, Ik heb geen verzoek niet ontvangen voor betaling.
 6. Ik heb wel met 5 financierder gesproken alle 5 financiering bedrijven medewerkers hebben weinig ervaring in bedrijf leven. Ze snappen niet, ze zijn van excel-medewerkers. Ik heb zelf een onderpand gegeven (mijn huis met overwaarde van 230.000,-) toch lukt niet. DaMedia: crowdfunding kost ook veel geld en duurt lang. Ik ben laatste 3 maanden alleen bezig gewest om financiering aan te vragen, dat heeft veel tijd gekost. Dus daarom denk ik, ik ga zelf beginnen. Ik denk dat beter kan uitleggen aan investeerder dan een tussen persoon die (financiering bedrijf medewerkers) een bedrijf leven helemaal niet begrijp. Maar mijn vraag: Mag ik zelf geld verlener zoeken en verwen (via flyver, Fecebook of google add.) zodat ze met mij een getekende contract-lening aan kan met 7% of 8% rente? mag dit in Nederland ? Ik heb een onderpand van mijn huis overwaarde 230.000,- en een bedrijf die ik zelf 940.000 geïnvesteerd heb, Mijn bedrijf is +/- 4 to 5.000.000,- waard. Mijn aandelen ook als onderpand. Ik heb een marketing bedrijf, ik doen markering voor bedrijven en producten. ik kan het zeker zelf marketing doen, maar Mag ik dit doen ?
 7. BKR registratie klopt toch niet. BKR gaat ook niet zorgvuldig mee met de melding. Ik heb ooit een melding gehad. Volkswagenbank zonder vooraankondiging heb mijn gemeld bij BKR (omdat 2 termijn laat waren (A:codering). BKR heeft ook niet goed gecontroleerd of Volkswagenbank zijn werk goed gedaan is. Toe ik bewaar indiende ik krijg een overzicht melding dat ze brief verstuurd zijn(geen aangetekende), waarvan ik deze 2 brieven nooit ontvangen. Maar later kwam ik achter dat Volkwagebank had verkeerde adres opgenomen in hun administratie. En ik heb daarna wel betaling gedaan door een verzoek email van Volkswagen (Het is 1ste 2e tijmijnen van aankoop van financieel-lease auto (2x€301=€602) . Wat ik hier vind dat BKR fout heeft gemaakt, Dat BKR moet goed controleren of dat Volswagenbank goed heeft gecommuniceerd met klant. Ik vind BKR proces of wet aangepast moeten worden. Dat melder (volkswagebank) moet aangetekende brief vragen (bewijs van vooraankondiging). In mijn geval BKR probeer hun zelf te dekken, Volswagenbank gaf een papier waarvan staat 2 brieven zijn verstuurd. Dus ik vertrouw BKR werkwijzer niet meer. Ik zit nu 5 jaar vast met A : codering fout van Volkswagenbank en BKR. Als ik nu coronatijd een zakelijke credit aanvraagt, komt deze melding elke keer boven.
 8. Bij bank wordt ik niet serieus genomen, omdat ik hoger huur kost heb. Ik heb al paar banken gevraagd, Ik heb een contract getekend op 01 Feb 2020 voor 3 jaar voor uitbreiding, Huur kost per maand 27000 per maand, maar Omzet 80% weg gevallen vanaf maart, Ik heb vorige jaar huur kost betaald 8000 euro per maand met dat ik heb 500 000,- omzet gedraai, Wat banken nu zeggen, dat jij zoo met nieuwe contract ga jij niet reden. Maar ik weet dat omzet komt weer terug per sep-2020 terug. Ik heb ook bij Qcredit gevraagd. Daar mogen ze tot 25k geven. Dat is niet genoeg. Ik weet dat ik zeker na sep-2020 met nieuwe huur contract dat ik 1.5 mil. omzet kan halen, dat geloof niemand bank niet. en ook financiering bedrijven. Financiering bedrijf zijn niet slim genoeg om een bedrijf te beoordelen. Bij financiering bedrijven zitten alleen maar HBO's en Universiteit kinderen bijna geen bedrijf ervaringen hebben. Maar ik krijg wel bij Qeld, met +/- 27% rente+kosten. 27% Dit is hoog qeld.com. Daarom denk ik nu, ik wil zelf een financiering bedrijf beginnen.
 9. Ja, klopt maar ik wil makkelijk houden, ik wil lening voor korte tijd, Ik denk ik heb een lening nodig tot volgende jaar feb-2020 mag langer ook (ik kan wel 1 jaar rente betalen.) Kan ik makkelijk via Facebook of google add geldverleners zoeken dan via een van mijn website geldverlener laten inschrijven een lening afsluitingen, Mij bedrijf zet ik alles onderpand, ik ga zelf ook persoonlijk aansprakelijkheid staan en nemen. Ik heb even geld nodig, door corona ik zit vast, ik heb een hogere huur kost.
 10. Kon ik zelf lening verlener oproepen zonder tussen komende andere personen. Ik heb al 2 keer opgelicht door financieel adviseer. Ik heb een adviseer 1800 euro betaald op financiering te regelen, Maar eind resultaat komen ze met lege hand. 2e keer 2000 euro betaald, maar daar is ook niks gebeurt. De reden beide aanvraag wordt vertel dat 2020 verlies gedraaid, Ja, zeker ik heb verlies door corona, daarom heb ik geld nodig. Bank willen geen leningen omdat ze de bedrag 50k lager vinden om zaak in behandeling te nemen. Dus daarom denk ik, dat zelf via een website of flyer lening verlener werven en zoeken. Mag dat Zoo ?
 11. Ik heb een bedrijf. ik heb zelf 1.2 miljoen geïnvesteerd. Ik vroeg een lening bij bank. Bij bank kreeg ik niet. Mij vraag is , Mag ik zelf mensen (zoeken) werven om geld te lenen aan mijn bedrijf ? Geen familie lening, geen vrienden lening, maar dit is gewoon onbekende mensen die ik zelf gaat zoek in Nederland. Mag dat zoo ? Of zelf obligatie lening uitdelen ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept