Jump to content

BB2021

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Company info

 • Location
  Nederland
 1. Wat is een gebruikelijk budget (in percentage van investeringskosten of jaaromzet?) voor het adverteren voor een te openen winkel?
 2. Beste allemaal, even een kleine up van dit forum. Na enige tijd van onderzoek ben ik met betrekking tot de kassa tot twee opties gekomen: * een simpele kassa (zonder touchscreen) waarbij je handmatig (of aan de hand van PLU codes) per biertje de prijs invoert. * een touchscreen (refurbished) kassa waarbij je alle (nieuwe) artikelen steeds in de kassa moet zetten met naam en prijs en dan per scan kan aanslaan. In beide gevallen wil ik een losse pinautomaat aanschaffen, omdat de koppeling ook weer prijzig is en het een kleine moeite is het bedrag los in te moe
 3. Ik weet het ook niet, maar ben wel benieuwd! Wellicht kan je me anders een prive bericht sturen. Dank voor het meedenken allemaal.
 4. Beste lezers, Ik heb me aangemeld bij dit forum om wat vragen beantwoord te krijgen (hopelijk) met oog op het starten van mijn eigen onderneming. Ik onderzoek de mogelijkheden tot het beginnen van een speciaal bier zaak. Zitten er leden die hier ervaring mee hebben of een slijterij hebben? Ik heb wat vragen over de verschillende benodigde systemen, en ben nog een leek op dat gebied, dus hoop dat jullie ervaring mij verder kan helpen. Wat voor kassa en boekhoud systemen gebruiken jullie? Wat zijn de maandelijkse kosten? Zit er een voorraadbeheer systeem gekoppe
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept