Jump to content

Vvdh34

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Dat zien ze dan als een concern en is geopend in September. Uwv heeft dat ook nog eens bevestigd en aangegeven dat enkel de omzet meetelt. Helaas heb ik daardoor meer omzet (waardoor ik tov 2019 op geen omzetverlies uitkom) maar ook veel meer vaste lasten heb.
  2. Wie kan mij een advies of tip geven? Ik ga het proberen zo kort en duidelijk mogelijk te omschrijven. In Juli 2019 kreeg ik de kans om een beauty concept over te nemen middenin de stad. Binnen een jaar tijd (even los van de eerste lockdown) ben ik enorm gegroeid qua omzet en heb ik in September een tweede pand geopend. Nu we in een tweede lockdown zitten en ik tegemoetkomingen wil aanvragen heb ik nergens recht op. Ik heb ipv 1 personeelslid er nu 3 en daarnaast een veel hogere kostenpost. Mijn tweede pand is dit jaar geopend dus deze mag ik sowieso niet opgeven daarentegen wel de gemaakte
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept