Lianne04

Junior
  • Aantal berichten

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe

Lianne04's trofeeën

  1. Beste Roel bedankt voor uw reactie - ik heb nu de repen individueel verpakt in standaardpapier (heb geen eigen wikkel nog, vrij prijzig). Mensen gaan inderdaad de 3 smaken willen mengen. Jij raad aan per reep er een sticker op te zetten, en niet per doosje een sticker inplakken met overzicht van ingrediënten van de 3 smaken (ook al hebben ze misschien maar 1 of 2 soorten besteld)?
  2. Beste Cosara, Bedankt voor uw reactie. Inderdaad, niet per praline. Maar omdat de verkoopeenheid (mensen kiezen of ze 1,2,3,4,.... repen) wel per stuk is, vraag ik mij dit af? H groet Lianne
  3. Beste, Na lang als Nederlandse in België te heben gewoond ben ik onlangs begonnen met chocoladerepen te produceren in Nederland. Nu is er voor mij zeker een markt in België omdat ik daar veel contacten heb. Vrienden van mij hebben aangeboden dat zij wel als verzendhub willen fungeren - ik stuur ze een groot pakket met chocola, zij slaan de producten op de juiste manier op en doen de bezorging per fiets in hun regio. Het voordeel is dat ik daardoor niet de 7,50 verzendkosten naar België per bestelling heb (we zijn van plan dan +/- het NLse brievenbuspakkettarief aan te houden) en klanten daardoor waarschijnlijk sneller kopen. De vrienden zouden dan een vergoeding per levering ontvangen. Nu mijn vragen: - Ik ben net gestart als zzp'er (naast een fulltime baan) en echt personeel in dienst nemen is voor mij niet mogelijk. Vallen in deze constructie de vrienden onder personeel? - Mijn vrienden zijn geen zelfstandig in bijberoep/ zelfstandig ondernemer. Hoe kan ik correct inkomsten aan hen doorgeven? - Is er een andere constructie die ik totaal over het hoofd zie? De hele crux van het verhaal: een stuk lagere verzendkosten voor de klant krijgen en wel mijn markt in België aanboren. Ik hoor het graag! Hartelijke groet, Lianne
  4. Beste, Ik hoop binnenkort te starten met de productie en verkoop van chocoladerepen vanuit huis (concreet: tempereren van chocolade en hierop toppings). Ik heb een opleiding tot chocolatier gevolgd, ben op de hoogte van HACCP en heb me ingeschreven bij de KVK. Ook meld ik me aan bij de NVWA. Overigens is dit een side-job en is het niet de bedoeling hier fulltime mee bezig te zijn! De reepjes zijn klein (8x4 cm), en worden verkocht in setjes van 2/4/6. Nu heb ik een vraag over voedseletiketten. Moet ik voedseletiketten aanmaken, en zo ja, is het voldoende één etiket met hierop alle informatie in het doosje te doen, of moet dit per reep (gezien de repen klein zijn zou dat toch al snel een sticker van een halve- driekwart reep zijn..) Alvast bedankt! Lianne
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.