Jump to content

CasperTak

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Oosterhout Noord Brabant

Vision

 • I'm looking for people who
  - Ondernemend zijn
  - Sales capaciteit nodig hebben
  - Netwerk willen delen
  - Handel beschikbaar hebben
 1. Ik denk dat je ergens moet beginnen. Voordat je start met importeren zou ik een aantal bedrijven opbellen waaraan je zou willen leveren. Je kan dan vragen stellen over de prijs en leveringsvoorwaarden. Misschien kan je het ook op een veiling kwijt, ik weet niet precies hoe dat werkt maar bijvoorbeeld The Greenery. Turkije is geen EU land dus ga je wel import heffing betalen, daar komen ook nog kosten bij die de expediteur rekent.
 2. www.fiverr.com is een platform voor freelancers
 3. Bedankt voor de feedback, het is leuk om te zien dat via dit forum zo snel op iemands vraag gereageerd wordt. Ik ben een 3de jaar ondernemerschap en retail management student, onderzoek doen is niet het probleem. Een haalbaarheidsstudie is goed om mee te starten. Ik ben meer opzoek naar tips om met de doelgroep in contact te komen. Bijvoorbeeld forums of platformen waar ondernemers uit verschillende landen op te bereiken zijn (los van LinkedIn). Dan kan ik hen vragen stellen over welke uitdagingen/problemen ze ondervinden wanneer zij een leverancier in Nederland zoeken. Ik kwam v
 4. Bedankt voor je reactie Hans, dat is zeker waar, mijn aannames zijn nog niet gevalideerd. Ik zal interviews moeten houden met stakeholders om te kijken of er behoefte is aan z´n soort service. Binnenkort heb ik een 2 daagse workshop internationaal handelen met een Hogeschool uit Litouwen. Daar wil ik het ook gaan voorleggen. Heb jij of iemand anders nog een idee hoe ik de aannames kan testen?
 5. Beste lezer, ik ben een student en jonge ondernemer uit Noord - Brabant . Op dit moment ben ik bezig met het maken van een website over exporteren www.exporterennaar.nl. Ik zie dat steeds meer jonge studenten internationaal handelen interessant vinden. Daarnaast kwam ik op het volgende idee, Nederland exporteert voor miljoenen aan halffabricaten, machines en onderdelen. Ik heb via mijn bijbaan 3 mannen leren kennen met een groot netwerk in de maakindustrie en High Tech branche. Zelf heb ik een bestelbus en contact met studenten die wat bij willen verdienen. Ik zat te denken aan
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept