Jump to content

Bobsel

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Hi RubenT In het topic wat jij aanhaalt uit 2014 is het volgens mij het geval dat de ZZP'er door wil gaan met ZZP'n bij de eindklant zonder de tussenpartij er nog tussen. In mijn geval stop ik met ZZP'n en wil ik in loondienst treden bij de eindklant. En tja... valt in loondienst treden onder: Echter als ik inderdaad dit lees over het belemmeringsverbod uit de WAADI dan zou dat idd betekenen dat ik gewoon in dienst mag treden. Maar geldt die WAADI ook voor mij?
  2. Ik heb als ZZP'er een overeenkomst met een tussenpartij/consultancy-bedrijf die mij uiteindelijk 'wegzetten' bij een eindklant. In die overeenkomst met die tussenpartij staat een relatie-beding dat als volgt geformuleerd is: Op 31-12-2020 loopt deze overeenkomst af en wil de eindklant dat ik graag in vaste dienst kom. Kan de tussenpartij/consultancy-bedrijf zich beroepen op bovenstaand relatiebeding? Aanvullende details: - de huidge overeenkomst had een duur van 6 maanden - voor deze overeenkomst zijn er 2 eerdere overeenkomsten geweest van 6 maanden
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept