Jump to content

DaphneM

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message

Vision

 • I'm looking for people who
  advies geven
 1. Ze hebben geen schulden uitstaan. Niet bij crediteuren of schuldeisers. Dus dat is 0. Gaat nu echt alleen om het geinvesteerde bedrag. Inventaris is bijna helemaal verkocht. Op een aantal dingen na. Het duurste staat bij zijn compagnon. Dit bedrag trekken we natuurlijk al af van het bedrag dat we moeten terugbetalen.
 2. Ze hadden een vof. Bedrijf is inmiddels al 6 maanden uitgeschreven bij de kvk
 3. Hallo, Mijn man is begin dit jaar een eigen klusbedrijf gestart met een compagnon. De bedoeling was dat ze samen badkamers gingen verbouwen. Mijn man is geen loodgieter maar zijn compagnon wel. Hij heeft een aantal jaar in dienst van een loodgietersbedrijf gewerkt en zijn diploma's gehaald. Om materiaal aan te kunnen schaffen heeft de compagnon van mijn mijn een x bedrag geïnvesteerd in het bedrijf. Mondeling is afgesproken dat mijn man de helft van deze kosten zou dragen. Nu is het zo dat zijn compagnon er overal een rommel van heeft gemaakt. Met als gevo
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept