Jump to content

Tukker20

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Sorry ik had nog niet geantwoord, maar bedankt voor de reacties! We gaan ons er verder in verdiepen!
 2. Dag Hans, bedankt voor je antwoord. Dat is een optie maar we willen ook graag als 1 geheel naar buiten kunnen treden en 'samen' voor nieuwe klanten werken. Dus niet dat het portfolio bij 1 van de ZZP'ers op de site komt of dat de communicatie vanuit 1 ZZP'ers uitgaat. Iedereen staat heel open in de mogelijkheden, maar voor ons is het wel even puzzelen. Wat is wijsheid en wat is überhaupt mogelijk?
 3. Goedendag, Een bedrijf hier in de buurt heeft het idee om een marketingafdeling/bedrijf op te zetten. Er werken nu 2 mensen op de marketingafdeling maar er liggen volgens hen nog veel kansen waardoor omzet wordt misgelopen. Er is volgens hun werk en geld genoeg om dit op te zetten. Ze hebben mij en 2 andere ZZP'ers gevraagd om dit in te vullen, ieders vanuit een andere (marketing)discipline. Nu is de vraag: hoe gaan we dit vorm geven? Zij willen als 1 (bedrijf?) naar buiten kunnen treden zodat we ook voor andere bedrijven marketingopdrachten kunnen uitvoeren. Wij w
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept