Jump to content

Arjen ferwerda

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • First name
  Arjen
 • Last name
  Ferwerda
 • Company or organization name
  Car detailing ~coming soon~

Company info

 • Location
  Friesland
 1. Bedankt voor de handige tips! ik ga ze zeker toepassen!
 2. Abslute motors is inderdaad een goed voorbeeld alleen kan het op detail gebied wel beter. Wat is crowd funding precies en hoe werkt het met afbetalen? ik neem aan dat je de "investeerders" terug moet betalen? En kwa bussines plan ben ik bezig om die goed te schrijven alleen zoals ik eerder had vermeld vind ik het erg lastig om mijn gedachtes en kennis op papier te zeggen... ik praat liever:)
 3. Ja dit lijkt mij inderdaad handiger. ik moet wel zeggen dat ik er ontzettend veel moeite mee heb om dingen op te schrijven. In het echt zou ik u alles haarfijn kunnen uitleggen. 1: de vraag waar ik vooral mee zit is het volgende. ik moet mijn pand gaan verbouwen om stofvrije ruimtes te creeeren en er komt een recycle bare water instalatie. Alleen de verhuurder wilt het pand terug in originele staat, dit word lastig als je er een epoxyvloer in bouwt met ingebouwde brug omdat sport auto’s anders lastig op een brug kunnen komen. Vandaar dat ik die eigenlijk wil kopen.
 4. Dus als ik het goed begrijp is het zo dat als je een bv hebt je alsnog prive aansprakelijk bent? Als dat zo is dan hebben een paar mensen mij inderdaad foutieve informatie doorgegeven bedankt voor de tip
 5. hallo, de loods kost zo'n 60k de de verbouwing inclusief machines zit ik op 15k . Mijn eigen inbreng zal 5k zijn maar misschien wil ik daar ook wel alle inkoop van kopen en alle curcussen enzovoort
 6. Een bv omdat ik niet prive aansprakelijk wil worden gesteld bij faillissement. Plus dat het krijgen van een lening dan makkelijker is. Ik kan wel een kleinere ruimte hebben alleen dan zit ik er mee dat ik eigenlijk een paar losse ruimtes nodig ben. 1 voor het wassen, 1 voor het detailen, 1 voor het coaten en 1 voor de paint protection folie. In een kleinere ruimte zal dat erg lastig zijn.
 7. Het minimum voor mij moet 60k zijn. Maar om ook een tijdje door te komen zit ik zelf toch aan een 100k te denken incl verbouwing.
 8. Waarom een kansloze zaak? Bij de ing stonden ze er om te springen alleen heb ik nog even gewacht omdat ik mijn plan wat duidelijker wil uit schrijven. bedankt voor de aspecten dan kan ik die meenemen in mijn business plan
 9. Als ik ga detailen poets ik 8 auto’s per maand. dit is geen shampoo met wax laagje detailen. een auto staat gemiddeld drie dagn bij mij op locatie. Als ik bij mensen op locatie kom ben ik van veel te veel dingen afhankelijk en wat voor lij doelgroep niet werkt. Denk aan weersomstandigheden millieu vervuiling omdat je overal je chemicals moet gebruiken. mijn aansprakelijkheids verzekering kost mij 17,74 p/m voor schade tot 2,500.000 en in totaal 5.000.000. Dit heb ik geinformeerd bij de bank. en schade aan een auto maak je als je secuur te werk gaat niet heel snel.
 10. Goedenavond, ik heb de volgende vraag. ik ben 19 jaar oud en gestopt met school. nu werkend al 2 jaar in de sales wereld en er staat ku een nieuwe opgave voor mij. Ik ga mijn eigen bedrijf beginnen. Een high end detailing bedrijf. ik wil een pand kopen van 300m2 met een huurprijs van 650 p/m ik ga mezelf inschrijven als bv maar kan ik een lening krijgen en hoe groot zou dat ongeveer zijn. ik ga er vanuit dat ik geen exacte cijfers krijg maar een indicatie zou mij ver op weg helpen. Ik heb een zeer royale schatting gemaakt van mijn kosten en d
 11. Ter info werk ik al twee jaar bij een bedrijf als hoofd verkoper en heb dit eerst gedaan vanuit school met bbl contract. En ik werk daar nu nog een jaar om zo geld te verdienen en bezig met mijn eigen bedrijf. En ik werk al sinds mn 12e dus ik zit niet in een droom wereld maar in een wereld van werken :) ik heb al ervaring in de auto branche als verkoper.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept